12 Ιουν 2017

Η Γιουβέντους έχει δώσει μέχρι τώρα 100 εκατ. ευρώ, υπολογίζοντας τη μεταγραφή του Σικ

Η Γιουβέντους έχει ήδη δώσει περισσότερα από 100 εκατ. ευρώ για μεταγραφές, υπολογίζοντας και αυτή του Πάτρικ Σικ.

Η απόκτηση του Τσέχου επιθετικού της Σαμπντόρια θα επισημοποιηθεί από μέρα σε μέρα, με το ποσό της ρήτρας να είναι στα 25 εκατ. ευρώ.

Θα είναι η 6η μεταγραφική κίνηση των μπιανκονέρι μέσα στο 2017 αφού έχουν προηγηθεί αυτές των Ορσολίνι (6+4 εκατ. ευρώ στην Ασκολι), Καλντάρα (15+6 στην Αταλάντα), Μπετανκούρ (9,5 στην Μπόκα Τζούνιορς), Μπενάτια (17 στην Μπάγερν) και Κουαδράδο (20 στην Τσέλσι).


Υπολογίζοντας τα ποσά στο σύνολο τους όπου υπάρχουν μπόνους, προκύπτει ότι έχουν δοθεί 102,5 εκατ. ευρώ.


10 σχόλια:

  1. Δηλαδή αυτό θα επηρεάσει κάτι όσον αφορά την μεγάλη μεταγραφή για το κέντρο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το θέμα είναι οτι επηρεάζει γενικά τις όποιες μεταγραφές απο ότι κατάλαβα. Αντί να πάρουμε δυο παιχταραδες ( Βεράτι και Ντι Μαρία λέω εγώ τώρα) πήραμε τον μπενατια. Ελεος. Ορσολινι αμα τη λογιζουν σαν μεταγραφή δεν βλέπω φως στον ήλιο. Μπεντανκουρ πολύ καλός. Σικ και αυτός. Λογικά γυρνάει και ο Λιρολα. Υπάρχει κανένα θέμα με Κόντι αν γνωρίζεται;

      Διαγραφή
    2. Προσωπικα εγω θελω να πιστευω πως οχι. απλα λογικα θα εχουμε μια ηχηρη μεταγραφη το καλοκαιρι (ελπιζα σε 2) και οι υπολοιπες που καναμε οπως φαινεται ειναι προγραμματισμος για το μελλον. οπως και να χει, γινομαστε ολοενα και πιο δυνατοι. αν ξερουν κατι οι συνοπαδοι μας απο το σαιτ ας μας ενημερωσουν αν και ακομα ισως ειναι νωρις. Forza Juve! Γιωργος Κ.

      Διαγραφή
    3. Θεωρούμε πως όχι, δεν επηρεάζει τη μεγάλη μεταγραφή. Αυτή είναι η εκτίμησή μας. Forza Juve!

      Διαγραφή
  2. Ο Σικ αδελφια ειναι η καλυτερη μεταγραφη το παλικαρι ειναι παικταρα..Forza Juve

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ρε παιδιά είστε σοβαροί; Πραγματικά ακόμη και σήμερα αμφισβήτηση σε αυτούς που έχουν κάνει την ομάδα πάλι φόβητρο στην Ευρώπη και Ιταλία;!! Έλεος με τους αγνωμονες. Σήμερα κερδίζει όλα καλά χάνει ένα ματς όλα χαλια. Λογικό να είστε έτσι γιατί το μόνο ποδοσφαιρο που παίζεται είναι μέσω του PS4 και δεν γνωρίζετε τι εστι πραγματικό ποδοσφαίρο. Η ομάδα ρολαρει ακόμη και αν δεν πάρουμε κανέναν. 11 παίζουν μέσα.
    τέλος με τους αγνωμονες και το φτηνό οπαδιλικη.

    Αρτέμης από Καστελόριζο ο ένας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εγώ φίλε μου εννοούσα (περισσότερο) για το θέμα "Βεράτι".Τώρα αν εσύ νομίζεις ότι ο Κεντίρα θα κάνει την ίδια δουλειά με αυτή του Βερατι τι να αυτό πω;Τώρα όσον αφορά αφού που λες που όταν η ομαδα χάνει γίνεται Ο ΧΑΜΟΣ πιστεύω πως αυτο γίνεται μονο στα ΜΜΕ,εωω προσωπικά,πάντως,κατανοώ τις δυσκολίες των ποδοσφαιριστών καθώς είναι και αυτοί άνθρωπο που κάνουν απλώς την δουλειά τους και ελπίζω να το πιστεύουν και οι υπόλοιποι συνοπαδοί.

      Διαγραφή
    2. Φίλε μου απο που μας καταλαβρς έναν προς έναν και μας λες για ps4? Αυτή τη στιγμή που μιλάμε έχουμε φανερά και κάθαρμα 300 εκατομμύρια κέρδος χωρίς να υπολογίζουμε και τη συμφωνία με την Αλιανζ και τις πωλήσεις παικτών που θα κάνουμε. Είναι λοιπόν λογικό σαν οπαδός, και όχι μόνο εγώ πιστεύω, να ρίξουν τουλαχιστον 150 για δυο τρεις παιχταραδες. Να στα βάλω κάτω Μάνι Μάνι;;; 40 ζητάει η Άρσεναλ για Αλεξις, ενα 80 με 100 ο Βεράτι σε πάω εγώ στα 140. Αν γουσταρει κι όλας ο Ανιέλι μπορεί να χωσει και ενα 40 ακόμα για Ινιεστα. 20 κοστολογητε! Απο Ιταλία μονο δυο παίκτες αξίζουν αυτή υμτη στιγμή και δεν μας ανοίκουν. Κόντι και Μπερναρντεσκι. Πανευκολα ο πρώτος, δύσκολο λογο ομάδος ο δεύτερος! Δεν είναι μονο ps4 η ζωή. Θέλει και χρήμα πως να το κάνουμε, και καλώς η κακώς τρια χρόνια βγαλαμε μπολικα. Ε ας παρουμε και κανένα όνομα.

      Διαγραφή
  4. Έχει κανείς άποψη για Ν'ζονζι??
    Γιατί με τις παραπάνω δηλώσεις του Ανιέλι, προβλέπεται να καταλήγουμε στον Γάλλο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο Στίβεν Ενζονζι είναι ένας 28χρονος Γάλλος της Σεβίλλης.Έχει ύψος 1.96 και παίζει σε θέση κόφτη.Προσωπικά πιστεύω πως θα ήταν καλή προσθήκη στην ομάδα αλλά προτιμώ τον Βερατι καθώς είναι νεότερος και γενικότερα έχει καλύτερα χαρακτηρίστηκα ως παίκτης.

      Διαγραφή