4 Ιουν 2017

Οι πρώτες μεταγραφικές κινήσεις του Μαρότα σύμφωνα με το Sky Italia

Μία μέρα μετά τον τελικό του Champions League, το Sky Italia προχώρησε σε μια πρώτη ενημέρωση για τα μεταγραφικά της Γιουβέντους.

Σύμφωνα με όσα μετέδωσε η δημοσιογραφική ομάδα του καναλιού, δύο ποδοσφαιριστές είναι μπλοκαρισμένοι από τους μπιανκονέρι. Ο ένας είναι ο Σέζνι και ο άλλος ο Κεϊτά. Για τον Σέζνι, το Sky Italia υποστηρίζει ότι θα είναι ο αναπληρωματικός του Μπουφόν τη νέα σεζόν, παίρνοντας συμβόλαιο 4 εκατ. ευρώ ενώ στην Αρσεναλ θα δοθούν 16. Ουσιαστικά δηλαδή, το κανάλι υποστηρίζει ότι δεν θα είναι δανεισμός αλλά μεταγραφή.

Σε ό,τι αφορά τον Κεϊτά, οι πληροφορίες του Sky Italia λένε ότι η Γιουβέντους τα έχει βρει σε όλα μαζί του και από εδώ και πέρα υπάρχουν δύο δρόμοι: Ή η Λάτσιο θα ορίσει μια λογική τιμή και ο νεαρός εξτρέμ-επιθετικός θα ανέβει από τώρα στο Τορίνο ή η Λάτσιο δεν θα συνεργαστεί και ο Κεϊτά θα παραμείνει ακόμη ένα χρόνο στη Ρώμη και θα αποκτηθεί του χρόνου ως ελεύθερος.


Από εκεί και πέρα, το ρεπορτάζ του καναλιού υποστηρίζει ότι ο Μπέπε Μαρότα είναι αποφασισμένος να πληρώσει την ρήτρα, ύψους 25 εκατ. ευρώ, για τον Σικ, ο οποίος δεν θέλει να παραμείνει ακόμη ένα χρόνο στη Σαμπντόρια αλλά να ντυθεί άμεσα μπιανκονέρο, ενώ για το χώρο του κέντρου ακούγονται προς το παρόν τα ονόματα των Φαμπίνιο (Μονακό), Τολισό (Λιόν) και Τσαν (Λίβερπουλ). Για την μεσαία γραμμή πάντως, λέει το Sky Italia, θα πρέπει να περιμένουμε λίγο... 


4 σχόλια:

  1. Η γύμνια φάνηκε χθες... Όταν οι άλλοι βάζουν αλλαγή σε τελικό τον Μπέιλ κι εμείς κάποιον Λεμινά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πάρε Ινιέστα και 1 πρωταθλητή σε κάθε γραμμή αν θες να δούμε κύπελλο. Με γατάκια τύπου Πιάνιτς που έμαθε στην Ρόμα δεν πάμε πουθενά. Η Γιουβε έφτιαχνε και μπόλιαζε παίχτες από μικρή ηλικία ή αγόραζε έτοιμους αλλά φτασμένους. Δεν μπορείς να παίζεις με γατάκια που ήρθαν μπολιασμένοι στα 25 φεύγα με άλλη νοοτροπία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αν ειχα Σικ και Κειτα στον τελικο θα ηταν διαφορετικα? οχι. αν τους εχω σε 3 χρονια και εξελιχθουν τοσο πολυ, μπορει. αλλα εγω θελω 2-3 ετοιμους παιχτες τωρα! κακα τα ψεμματα, Μαντουκιτς δεν μπορει για βασικος, δεν ειναι η θεση του εξτρεμ αλλα ουτε και μπορει να παρει τη θεση του Ιγκουαιν. Κεντιρα τα γνωστα, Πιανιτς λιγοτερο απο τα αναμενομενα αν και εγω δεν πιστεψα ποτε οτι μπορει να σηκωσει τη Γιουβε στις πλατες του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή