16 Ιουν 2017

Η συμβουλή του Ντάνι Αλβες στον Ντιμπάλα που δεν αρέσει σε κανέναν στη Γιουβέντους

Ο Ντάνι Αλβες... σοκάρει με την συμβουλή που δίνει στον Πάουλο Ντιμπάλα.

Ο Βραζιλιάνος δεξιός μπακ έκανε δηλώσεις σε τηλεοπτικό κανάλι της Βραζιλίας και όταν ρωτήθηκε για τον Ντιμπάλα, έδωσε μια απάντηση που δεν σίγουρα δεν θα αρέσει σε κανέναν...


«Ο Ντιμπάλα θα κάνει σπουδαία πράγματα στο μέλλον αλλά πιστεύω ότι για να βελτιωθεί σε όλα, για να δοκιμάσει τον εαυτό του, δεν ξέρω πότε, αλλά θα πρέπει να φύγει από τη Γιουβέντους».


8 σχόλια:

  1. Δρόμο τώρα. Και πάρτε επιτέλους τον Κοντί. Γιουβεντινοε και παιχτατας πιστιρικας. Οχι μαλάκας που να δείχνει ασέβεια στην ομάδα που τον πληρώνει και του έδωσε δυνατότητα να αποδείξει οτι ακόμα αξίζει. Ντανουκο δεν είναι όλα Μπαρτσελόνα παττο χαμπαρι. Το οτι μια δεκαετία σας "έκατσε " ο Μεσσι και πηρατε 5 ευρωπαϊκά δεν σε κάνει μεγαλύτερη ομάδα. ΓΚΕΓΚΕ;; FORZA JUVE!!! Δρόμο Ντάνι!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ντάνι με 4 καλες εμφανίσεις όλη την χρονιά στην Γιούβε και κάνεις και υποδείξεις σε συμπαίχτες σου. Άμεση λύση συμβολαίου και άντε στην PL να χαρείς.
    Forza Juve...!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Απο τα νεύρα μ γράφω σαν μην ξέρω ελληνικά!!! Οξω ρε αχαριστε!!! Κόντι εδώ και τώρα. Και Λιρολα. Καλυτερα με πιτσιρικαδες που γουσταρουν παρά με μισθοφόρους κεραταδες. Φταίμε και ΕΜΕΙΣ όμως γιατί λέγαμε όλη τη χρονιά ότι θα μας δείξει τον δρόμο του τίτλου στο champions league. Λες και πήραμε τον Μέσσι. Ας έπαιζε χωρίς Μέσσι κι αυτός και ας βλέπαμε τί θα παιρνε......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πολυ σωστός είσαι φίλε μου.Καλύτερα να παίζουμε με "άπειρους" μικρούς παρά να έχουμε στην ομάδα μας μισθοφόρους και κατασκόπους που έχουν σκοπό να μας διαλύσουν,αφού στον αγωνιστικό χώρο δεν μπόρεσαν ούτε μας βάλουν ούτε ένα γκολ.Πολ λιρολα,λοιπόν,και Αντρέα κοντι στην ομάδα εδώ και τώρα.Αν και για τον δεύτερο μόλις διάβασα ένα άρθρο στο οποίο έλεγε πως είναι ένα βήμα μακριά απ' την Μίλαν και αυτό με νεύριασε ακόμη περισσότερο...Όπως και να χει η διοίκηση πρέπει να κινηθεί άμεσα,δεν θα κάνει ένας Βραζιλιάνος ό,τι θέλει ολόκληρη γιουβεντους,σε κάτω-κάτω λίγος σεβασμός στον εργοδότη σου δεν κάνει κακό.

      Διαγραφή
    2. Αυτό για Μίλαν και Κόντι το έχω διαβάσει και εγώ. Αλλα και τελευταία στιγμή να κάνουμε κίνηση εμάς θα προτιμήσει!!! FORZA JUVE!!!

      Διαγραφή
  4. Ανεπίτρεπτο να κάνει τέτοιες δηλώσεις τέτοιου βεληνεκούς παίκτης!!!Ούτε ερασιτέχνης πιτσιρικάς να ήταν!!!Πρέπει φύγει χθες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Με τις κλωτσιες, αυτο χρειαζεται. Τιποτα λιγοτερο, σε κατι παιχτες σαν και του λογου του, κατι αποτοκα του ποδοσφαιρικου ψευτομαρκετινγκ, που δεν εχουν μαθει να σεβονται τιποτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή