3 Ιουν 2017

Ο Βιάλι προβλέπει το νικητή του Champions League και της Χρυσής Μπάλας

Με τα καλύτερα λόγια μίλησε ο ένας θρύλος της Γιουβέντους.

Ο Τζανλούκα Βιάλι υποκλίνεται στις εγχώριες επιτυχίες των μπιανκονέρι και νιώθει πως έχει πλησιάσει η ώρα για το μεγάλο βήμα.

«Βγάζω το καπέλο μου στη Γιούβε. Πριν 20 χρόνια ήταν σχεδόν αδύνατο να κατακτήσεις έξι σερί πρωταθλήματα, αλλά και σήμερα παραμένει κάτι τρομερό. Η Γιούβε δεν έχει κάνει κανένα λάθος αυτά τα χρόνια», είπε ο ποδοσφαιριστής που κατάκτησε Champions League με την μπιανκονέρα φανέλα.


«Η διοίκηση απέκτησε τους σωστούς ποδοσφαιριστές την σωστή στιγμή και αυτοί ανταποκρίθηκαν στο γήπεδο. Οι έξι που έχουν κατακτήσει τα έξι πρωταθλήματα αξίζουν να μείνουν για πάντα στο Hall of Fame του ιταλικού ποδοσφαίρου. Και την Χρυσή Μπάλα θα την κατακτήσει όποιος από τους Κριστιάνο Ρονάλντο και Τζανουίτζι Μπουφόν θριαμβεύσει στο Κάρντιφ. Και αφού θα νικήσει η Γιουβέντους...», πρόσθεσε όλο νόημα.


1 σχόλιο:

  1. Η ημέρα επιτέλους ξημέρωσε και έρχεται η στιγμή που ζούμε και αναπνέουμε όλοι οι Γιουβεντίνοι ανα τον κόσμο. Ενα FORZA JUVE δεν φτάνει απλά να περιγράψει αυτό το πάθος για σήμερα και τη λαχτάρα μας!!! Η ωρα της μεγαλυτερης μάχης έφτασε!!! ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΟΥΜΕ!!! ΜΕ ΤΙΦΟΖΟ ΤΡΕΛΑ, ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΗ ΜΑΓΚΙΑ ΚΑΙ ΓΙΟΥΒΕΝΤΙΝΙΚΟ ΠΑΘΟΣ!!! FORZA JUVE!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή