14 Ιουν 2017

Τι δουλεύει η Γιουβέντους στην περίπτωση του Μπερναρντέσκι

Μπορεί ο Ντάγκλας Κόστα να προβάλεται ως ο πρώτος στόχος της Γιουβέντους για τη θέση του εξτρέμ αλλά παίζει πάντα και η περίπτωση του Φεντερίκο Μπερναρντέσκι.

Σύμφωνα με το Sky Italia, οι μπιανκονέρι θα έχουν τις επόμενες μέρες συζητήσεις με την Μπάγερν Μονάχου για τον Βραζιλιάνο εξτρέμ, ο οποίος έχει πει «ναι» στην πρόταση του Μπέπε Μαρότα. Η Γιούβε, πάντως, ταυτόχρονα είναι σε επαφές και με την πλευρά του Μπερναρντέσκι.

Οπως ανέφερε το ρεπορτάζ του συνδρομητικού καναλιού, για τον Μπερναρντέσκι κινείται και η Ιντερ αλλά η Γιουβέντους έχει προβάδισμα στην προτίμηση του ποδοσφαιριστή.


Το θέμα είναι αφενός η Φιορεντίνα, η οποία δεν θα... πετάξει κι από την χαρά της αν πρέπει να διαπραγματευθεί με τους μπιανκονέρι, αφετέρου ο Ντάγκλας Κόστα.

Αν υπάρξει συμφωνία και με την Μπάγερν, η περίπτωση Μπερναρντέσκι ουσιαστικά θα εγκαταλειφθεί.


4 σχόλια:

  1. Αφού βρε παλικάρια μου θέλουμε δύο εξτρεμ έναν βασικό(Κόστα) και έναν από την εγχώρια αγορά με προοπτικές ο οποιος θα υπολογίζεται, αλλά όχι για βασικός, από που προκύπτει ότι η πρώτη μεταγραφή θα αποτρέψει την δεύτερη;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Προκύπτει από τα ρεπορτάζ στην Ιταλία. Ετσι αναφέρουν τα μέσα εκεί.

      Διαγραφή
    2. Μην ξεχνάμε ότι έχουμε κουαδραδο και πιάτσα (συν τους μάντζουκιτς και Άλβες που μπορούν να παίξουν εξτρεμ).Το πρόβλημα είναι στα χαφ και όχι στα εξτρέμ,πρέπει να αποκτηθεί κάποιος που να μπορεί να καλύπτει τον πιανιτς,δε λέω και ο κεντιρα καλός ειναι αλλά θα προτιμούσα να είχαμε βάθος στο ροστερ παρα να έχουμε δεύτερη επιλογή τον στουραρο και τον λεμινα (ο οποίος λεμινα φέτος με απογοήτευσε καθώς περίμενα ότι φέτος θα ήταν η "εκκριτική" του χρονιά αλλα τελικά ειναι μάλλον ένας απλώς παίκτης χωρίς ιδιαίτερες ικανότητες)

      Διαγραφή
  2. αφου βρε παλικαρια μου καθε συστημα εχει 2 εξτρεμ ( 1 αριστερα κι ενα δεξια 4-3-3 ( ασε τον αλβες στα μπακ και τον μαντζουκιτς στα φορ )) . επισης συμφωνω χρειαζομαστε ενα χαφ -να δωσει σκληροτητα .

    ΑπάντησηΔιαγραφή