29 Ιουν 2017

Αυτή είναι η επίσημη πρόταση που ετοιμάζει η Γιουβέντους στη Φιορεντίνα για τον Μπερναρντέσκι

Στις αρχές Ιουλίου αναμένεται να καταθέσει επισήμως στη Φιορεντίνα την πρόταση για τον Φεντερίκο Μπερναρντέσκι η Γιουβέντους.

Οι βιόλα είναι σε μια περίεργη φάση μετά την ανακοίνωση τω Ντιέγκο και Αντρέα Ντέλα Βάλε ότι πουλάνε τις μετοχές τους και περιμένουν να εμφανιστούν ενδιαφερόμενοι. Μέχρι να γίνει αυτό, πάντως, θα εμφανιστούν πρώτα οι ενδιαφερόμενοι για τον Μπερναρντέσκι, για τον οποίο το φαβορί είναι η Γιούβε.

Με τις σχέσεις ανάμεσα στις δύο ομάδες να μην είναι και οι καλύτερες σε διοικητικό επίπεδο, ο μάνατζερ του παίκτη, Μπέπε Πότσο, έχει αναλάβει τον ρόλο του ενδιάμεσου για να τους φέρει πιο κοντά και αυτό αναμένεται να γίνει σε λίγες μέρες.


Οπως ανέφερε το Sky Italia σε σχετικό ρεπορτάζ, οι μπιανκονέρι αναμένεται να κάνουν και επισήμως την κίνηση τους στις αρχές Ιουλίου, σε λίγες μέρες δηλαδή, προσφέροντας 40 εκατ. ευρώ συν άλλα 5 σε μπόνους.


1 σχόλιο:

  1. Πολλά τα λεφτά, αλλά έτσι όπως έχουν καταντήσει οι αγοραπωλησίες θα πληρώσουμε υπεραξία...
    Πάντως ο Μπερνα,με τον Μπαλντε κοθλυμπωνουν τέλεια στην μεσοεπιθετικη μας γραμμή λόγο της ευελιξίας τους να παίζουν παντού. Ένα ακόμη συν είναι ότι αποστασιοποιουμαστε από την υπόθεση Κόστα.
    Forza Juve...!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή