21 Ιουν 2017

Μαρότα: Ο Ντάνι Αλβες θέλει να δοκιμάσει κάτι άλλο, δε θέλουμε να φύγει άλλος παίκτης μας

Ο Μπέπε Μαρότα μίλησε για τα μεταγραφικά πλάνα, για την επιθυμία της Γιουβέντους να μην φύγει κανείς και για την έρευνα της FIFA.

Ο γενικός διευθυντής των μπιανκονέρι ήταν καλεσμένος σε μια εκδήλωση και οι δημοσιογράφοι βρήκαν την ευκαιρία να τον ρωτήσουν για διάφορα θέματα.

Ακολουθούν όσα είπε ο Μαρότα.

Για τα μεταγραφικά πλάνα: «Εχουμε μια ομάδα που έφτασε στον τελικό του Κάρντιφ και για εμάς θα είναι σπουδαίο το να καταφέρουμε να επιβεβαιώσουμε αυτό το γκρουπ. Ο στόχος μας αυτή την στιγμή είναι να επιβεβαιώσουμε το ρόστερ που έχουμε στη διάθεση μας, από εκεί και πέρα προφανώς θα είμαστε προσεκτικοί σε αυτό που μπορεί να συμβεί σε ό,τι αφορά τις αποκτήσεις παικτών».

Για τον Ντοναρούμα: «Εσείς ασχολείστε καθημερινά με αυτό το θέμα, γράφοντας για όσα γίνονται ανάμεσα σε Μίλαν, μάνατζερ και ποδοσφαιριστή».

Για τον Ντάγκλας Κόστα: «Η μεταγραφική περίοδος ουσιαστικά δεν έχει ξεκινήσει ακόμη, θα είμαστε λίγο πιο συγκεκριμένοι τις προσεχείς εβδομάδες».

Για τον Κιν: «Είναι μια υπόθεση ανάλογη του Ντοναρούμα, υπό την έννοια πως οι νόμοι που ισχύουν αυτή την στιγμή δεν βοηθούν τις ομάδες που θέλουν να χτίσουν μέσω των ακαδημιών τους ένα κεφάλαιο για το μέλλον. Είμαστε στις τελικές διαπραγματεύσεις με την οικογένεια του και τον μάνατζερ του, είμαι αισιόδοξος ότι το θέμα θα κλείσει όπως πρέπει».

Για τον Ματουϊντί: «Ισχύει για αυτόν και για όλους αυτό που είπα προηγουμένως. Σήμερα έχουμε ένα γκρουπ 25 παικτών που έχουν νικήσει και πρέπει να τους διατηρήσουμε».


Για τον Ντάνι Αλβες: «Δεν είναι θέμα τσακωμού, το κίνητρο είναι σημαντικό για έναν ποδοσφαιριστή. Ο Ντάνι Αλβες θέλει να δοκιμάσει κάτι άλλο, θα λύσουμε από κοινού την συνεργασία μας και θα του ευχηθούμε καλή τύχη».

Για τον Αλεξ Σάντρο: «Μας έχει έρθει μια δυνατή πρόταση. Δεν έχουμε πρόθεση να πουλήσουμε κανέναν αλλά αν ένας ποδοσφαιριστής αποφασίζει να φύγει, όπως συνέβη σε εμάς τα τελευταία χρόνια, στο τέλος πρέπει να φεύγει γιατί το να κρατήσεις έναν ποδοσφαιριστή κόντρα στη θέληση του δεν είναι καλό για κανέναν. Προς το παρόν, όμως, δεν υπάρχουν τέτοιες καταστάσεις, ελπίζω ότι κανείς δεν θα φύγει».

Για την έρευνα της FIFA για την μεταγραφή Πογκμπά: «Μιλάμε για μια μεταγραφή με πολύ μεγάλα ποσά, είναι φυσιολογικό επομένως να υπάρξει μια έρευνα. Ενεργήσαμε με απόλυτο σεβασμό στους κανόνες, απαντήσαμε σε όσα μας ρώτησε η FIFA, είμαστε αισιόδοξοι ότι δεν θα υπάρξει καμία πειθαρχική τιμωρία».


5 σχόλια:

  1. Kαλησπέρα σας! Θέτω μερικά ερωτήματα - προβληματισμούς, και μπορείτε να βοηθήσετε απαντώντας:
    Αν ο Ντάνι Άλβες έκανε πρόταση για ανανέωση 1 ακόμα χρόνο, δηλ. να παίξει στη Γιούβε γαι 2 ακόμα χρόνια, εσείς το βλέπετε αυτό ότι ήθελε να αλλάξει περιβάλλον;Αν λοιπόν είνα έιτσι η Γιούβε τον διώχνει ή όχι; Ήταν από τους καλύτερους παίχτες, τουλάχιστον στην Ευρώπη,έίναι κοινά αποδεκτό. Γιατί λοιπόν δεν ανανέωσε η Γιούβε; Θα βρει καλύτερον;
    Αν πάλι τα πράγματα δεν είναι έτσι και ο Μαρότα λέει την αλήθεια εδώ, ότι δηλ. ο Άλβες ζήτησε να φύγει, ν` αλλάξει περιβάλλον, τότε αναρωτιέται κανείς γιατί να το κάνει στα καλά καθούμενα; Είδε κάτι στο ημίχρονο του Κάρντιθ και όντως απογοητεύτηκε από τη Γιούβε σαν ομάδα - οργάνωση; Και αν όντως το να φύγει είναι δική του επιλογή, γιατί όλες αυτές (αδικαιολόγητες όπως και να`χει) αντιδράσεις του; Συμβούλεψε μόπως τον Ντυμπάλα -και όχι κάποιον άλλο-, γιατί ο Ντυμπάλα πραγματικά χαστουκήθηκε; Φοβάτι μήπως η διοίκηση ότι θα τα βγάλει όλα στη φόρα και τον διώχνει άραον άρον σαν ελεύθερο;
    ΤΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΕΣΕΙΣ; ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΟΤΙ Ο ΜΑΡΟΤΑ ΛΕΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ; ΕΓΩ ΠΑΝΤΩΣ ΟΧΙ. ΑΠΑΝΤΗΣΤΕ ΜΟΥ ΑΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ Ή ΠΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΑΣ. Chris il Capo

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σχετικά με το συμβόλαιο του Ντάνι Αλβες, πέρσι το υπέγραψε, με αυτούς τους όρους. Εκανε μια καλή χρονιά και ζήτησε αμέσως αναπροσαρμογή. Και μετά δημιουργεί πρόβλημα. Όχι, δεν τον διώχνει η Γιούβε. Αυτό πιστεύουμε…

      Για το τι έγινε στο ημίχρονο με τη Ρεάλ, έχουμε γράψει πολλά και σχετικό άρθρο. Η γνώμη μας είναι πως μάλλον κάτι έγινε. Από ’κει και πέρα, ό,τι να και να έγινε, δε νομίζουμε πως σχετίζεται με την απόφαση του Ντάνι Αλβες. Ο Βραζιλιάνος ήθελε συμβόλαιο με νέους όρους. Αν το έπαιρνε αυτό, ούτε που θα έδινε σημασία τι έγινε στα αποδυτήρια.

      Ο Μαρότα φυσικά και δε λέει πάντα σωστά πράγματα αλλά ο ρόλος του δεν είναι να βγαίνει και να λέει πάντα ό,τι συμβαίνει. Στην προκείμενη περίπτωση, ο Βραζιλιάνος έχει λάθος. Όχι ο Μαρότα ή η ομάδα…

      Όλα αυτά επειδή ζήτησες τη γνώμη του σάιτ…

      Διαγραφή
    2. Δηλαή ο Ντάνι άλβες δεν άξιζε συμβόλαιο - εγγύηση για 1 χρόνο ακόμα, πέρα τοης ερχομένης χρονιάς; Γιατί δεν του το έδωσαν δηλαδή; Νομίζετε ότι δε θα παίζει μπάλλα και τότε; Θα πάιζει και πολύ καλά.. Πού δηλαδή θα βρουν καλύτερο; Εσείς δηλαδή πιστεύετε ότι θα βρουν καλύτερο; Αν όχι γιατί δεν του έδωσαν το συμβόλαιο - παράταση;

      Διαγραφή
    3. Αν είναι έτσι όπως τα λέτε γιατί ο Μαρόταδε λέει ότι δεν του ικανοποιήσαμε τις απιτήσεις του και λέει ``Ο Ντάνι Αλβες θέλει να δοκιμάσει κάτι άλλο``; Είναι δηλ. πιο τιμητικό για την ομάδα να λέει αυτό ο Μαρότα ή ``δεν του ικανοποιήσαμε τις απιτήσεις``, όπως λέτε εσείς, και γι αυτό φεύγει

      Διαγραφή
    4. Ο Ντάνι Αλβες πάτησε σε μία σεζόν και εκβίασε για κάτι επιπλέον. Δεν ξέρουμε τι έχει ειπωθεί μεταξύ των δύο πλευρών. Αξίζει μια θέση στη Γιούβε αλλά θα πρέπει να είναι και σοβαρός απ' όλες τις πλευρές.

      Δε νομίζουμε πως φεύγει γιατί δεν περνούσε καλά στην ομάδα αλλά γιατί είναι πάνω απ' όλα επαγγελματίας. Μην ξεχνάμε πως άφησε την Μπαρτσελόνα (που έζησε τόσα) για έναν αστερίσκο που υπήρχε στο συμβόλαιό του.

      Διαγραφή