4 Ιουν 2017

Μοράτα: Η καρδιά μου είναι χωρισμένη στη μέση και η Γιουβέντους είναι το δεύτερο σπίτι μου, ποτέ δεν ξέρεις...

Ο Αλβαρο Μοράτα δήλωσε χαρούμενος αλλά και λυπημένος μετά τον τελικό του Champions League, τονίζοντας ότι η μισή καρδιά του θα ανήκει για πάντα στη Γιουβέντους.

Ο Ισπανός φορ πανηγύρισε την κατάκτηση του τροπαίου με τη φανέλα της Ρεάλ αλλά δεν μπόρεσε να το χαρεί όσο θα ήθελε επειδή ο αντίπαλος ήταν οι μπιανκονέρι.

«Είμαι ικανοποιημένος γιατί κατακτήσαμε το Champions League αλλά ταυτόχρονα λυπάμαι κιόλας επειδή έχω στην καρδιά μου τον λαό της Γιουβέντους. Δυστυχώς έτσι είναι το ποδόσφαιρο», είπε αρχικά ο Μπαράτα.

Ο Ισπανός συνέχισε λέγοντας: «Πριν δύο χρόνια ήμουν κι εγώ, μαζί τους, σε αυτή την κατάσταση και καταλαβαίνω τι νιώθουν, θέλω όμως να δώσω συγχαρητήρια στη Γιούβε γιατί έκανε ένα σπουδαίο Champions League, μια σπουδαία σεζόν. Η καρδιά μου είναι χωρισμένη στη μέση, ο κόσμος της Γιουβέντους θα είναι πάντα μέσα μου».


Ο Μοράτα, ο οποίος εξέφρασε την επιθυμία του να παραμείνει στη Ρεάλ και όταν του επισημάνθηκε το ενδιαφέρον της Μίλαν, απάντησε: «Δεν το ξέρω, διαβάζω τι γράφουν οι εφημερίδες αλλά δεν ξέρω κάτι άλλο. Η Ιταλία μου αρέσει αλλά είμαι χαρούμενος εδώ. Η Ρεάλ είναι η ομάδα μου και η Μαδρίτη το σπίτι μου. Η Γιουβέντους είναι το δεύτερο σπίτι μου, ποτέ δεν ξέρεις...».


1 σχόλιο:

  1. Θα χωριστεί μάλλον στα τρία τώρα που θα πας στη Μίλαν. Άσε μας ρε μορατα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή