4 Ιουν 2017

Ακατανόητες κινήσεις από τον Ναϊνγκολάν που βρίσκεται σε πλήρη σύγχυση

Ο Ράτζα Ναϊνγκολάν έχει αποφασίσει να γελοιοποιηθεί εντελώς, αφού γύρισε νέο βίντεο στο οποίο ασχολείται με τους Γιουβεντίνους.

Οτι ο Βέλγος χαφ της Ρόμα είναι κομπλεξικός με τους μπιανκονέρι, είναι αυταπόδεικτο. Αρκεί να δει κανείς την συμπεριφορά του όλα αυτά τα χρόνια και τις δηλώσεις του, για να καταλάβει ότι μιλάμε για έναν τύπο που δεν μπορεί να ξεπεράσει το γεγονός ότι η Γιούβε τον απέρριψε. Και αφού δεν μπορεί να το ξεπεράσει, ψάχνει κάθε αφορμή για να προκαλέσει, ώστε να αισθάνεται μετά σπουδαίος επειδή τον βρίζουν.

Σε αυτή την προσπάθεια του, πάντως, το μόνο που καταφέρνει πλέον είναι να γελοιοποιηθεί. Αφού πρώτα ανέβασε ένα βίντεο στο οποίο προκαλούσε λίγες μέρες πριν τον τελικό, μετά προχώρησε σε δηλώσεις που έλεγε ότι υποστηρίζει τη Γιουβέντους για το καλό του ιταλικού ποδοσφαίρου και τώρα, μετά την ήττα στον τελικό, χτύπησε με νέο βίντεο.


«Είμαι σε ritiro, αρκετοί είναι σε διακοπές, άλλοι κάνουν ταξίδια στο Κάρντιφ, εγώ είμαι στο κρεβάτι. Κάνω αυτό το βίντεο επειδή με έκραζαν, την επόμενη φορά θα είναι σιωπηλοί. Το να μιλάς εκ των προτέρων δεν θα σε πάει μακριά», είπε αρχικά ο Ναϊνγκολάν ο οποίος, όπως και η ομάδα του γενικά, δεν κάνει τίποτα άλλο από το να μιλάει πάντα εκ των προτέρων και τελικά εκ των υστέρων κλαίγεται, για να καταλήξει: «Επρεπε να το κάνω αυτό για να δω αν θα μου απαντήσουν αυτοί, τελικά δεν το έκαναν. Μπορώ να πάω να κοιμηθώ ήρεμος, αυτοί δεν πιστεύω... Ηθελα να δω αν οι Γιουβεντίνοι θα μου απαντήσουν αλλά η σύνδεση κοστίζει πολλά. Ηταν πολλοί αλλά τελικά... Με μισείτε; Τι να κάνω, υπομονή».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου