18 Ιουν 2017

Τι έγινε στο ημίχρονο του τελικού με τη Ρεάλ; Οι φήμες και ο «καπνός» που υπάρχει…

Συνέβη κάτι στο ημίχρονο του Γιούβε-Ρεάλ που επηρέασε το τελικό αποτέλεσμα; Κανείς δεν έχει την απάντηση αλλά η φήμη υπάρχει. Ας δούμε τα κομμάτια του παζλ που υπάρχουν έως τώρα…

Ο Αλέγκρι σκέφτηκε να τα παρατήσει μετά τον τελικό του Κάρντιφ. Αυτή είναι μια πληροφορία που την έδωσε ο ίδιος ο Μαξ αλλά επιβεβαίωσε και ο Μπέπε Μαρότα. Ο προπονητής, επίσης, πριν λίγες ημέρες είχε μιλήσει για την κατάσταση στ’ αποδυτήρια στον τελικό με τη Ρεάλ.

«Μπήκαμε στα αποδυτήρια και δουλεύαμε στον αστράγαλο του Μάντζουκιτς που είχε πρηστεί ενώ ο Πιάνιτς ήταν ξαπλωμένος αφού είχε πρόβλημα με τα γόνατα και δεν ήθελε να συνεχίσει. Μετά, όπως είδατε, επέστρεψαν στο γήπεδο αλλά η κατάσταση τους δεν ήταν ιδανική», είχε πει ο Ιταλός κόουτς. Ενα τέτοιο γεγονός ίσως φέρνει παραπάνω ένταση και γκρίνια. Υπάρχει και ένα ερώτημα όμως. Γιαί δεν άλλαξε κάποιον ο Αλέγκρι;

Ο Μαρότα, σε συνέντευξη που έδωσε στην Corriere della Sera το Σάββατο, ρωτήθηκε αν υπήρχαν καυγάδες στο ημίχρονο του αγώνα με τη Ρεάλ. «Το έχω ακούσει κι εγώ. Τρελά πράγματα. Ημουν στα αποδυτήρια, δεν έγινε απολύτως τίποτα», απάντησε ο γενικός διευθυντής της Γιουβέντους. Καπνός υπάρχει. Τον «είδε» και ο Μαρότα.

Γυρνώντας στο ματς της Ουαλίας, η Γιουβέντους είχε μια καλή εμφάνιση στο πρώτο ημίχρονο και παρουσιάστηκε αγνώριστη στο δεύτερο 45λεπτο. Αν δεχτούμε την απογοήτευση του Αλέγκρι (ένας επαγγελματίας δε σκέφτεται έτσι μετά από μια ήττα, ακόμη κι αν σημαίνει απώλεια κυπέλλου, οπότε μπορεί να υπήρχε κάτι περισσότερο από μια ήττα), την «περίεργη» κατάσταση που επικρατούσε στ’ αποδυτήρια αλλά και τις φήμες, τότε μπορούμε να πούμε πως ίσως κάτι να έγινε στην ανάπαυλα του τόσο αγώνα.


Σε τέτοιες περιπτώσεις είναι αρκετά νωρίς για να μιλήσει κάποιος. Υπάρχουν όμως στοιχεία που δεν μπορούν να περάσουν χωρίς να σκεφτεί κάποιος πως επηρέασαν την εξέλιξη της σημαντικής αναμέτρησης.

Και αν φέρουμε την εικόνα της ομάδας στο δεύτερο ημίχρονο, τότε μιλάμε για παίκτες που είχαν το μυαλό τους αλλού, χωρίς πάθος και διάθεση να παίξουν έναν από τους αγώνες της ζωής τους. Παίκτες εκνευρισμένους. Μην ξεχνάμε και τη συμπεριφορά του Κουαδράδο.

Εγινε κάτι; Αυτό θα πρέπει να το πουν οι άμεσα εμπλεκόμενοι. Ο προπονητής, οι παίκτες και η διοίκηση. Είναι λογικό τα στόματα να μείνουν κλειστά στην παρούσα φάση. Η ομάδα επουλώνει τις πληγές ενός ακόμη χαμένου τελικού και χτίζει τη νέα σεζόν.

Υπάρχουν άνθρωποι που ήταν εκεί και θα μιλήσουν. Ο Αντρέα Μπαρτζάλι ίσως, που τελειώνει τη χρονιά που έρχεται. Το ίδιο και ο Μπουφόν, που μιλάει χωρίς κόμπλεξ και φόβο. Οταν έρθει η ώρα όμως…


8 σχόλια:

  1. Απαντήσεις
    1. Να αναφέρεται ο προπονητής και ο γενικός διευθυντής (ακόμη και ως απάντηση ο δεύτερος) στο ημίχρονο του τελικού, σημαίνει πως κάτι έγινε. Γενικά βγαίνουν καταστάσεις από τ' αποδυτήρια όταν υπάρχει λόγος. Και είναι πιθανό κάτι να έγινε. Λίγοι είναι σε θέση να ξέρουν τι και πώς.

      Ενα σημαντικό στοιχείο είναι πως (όποιος ανατρέξει στις εικόνες μετά το τέλος του ματς) θα δει τους Ιταλούς μόνους τους και όχι μια ομάδα με την έννοια της ομάδας.

      Διαγραφή
  2. Μήπως έχει λίγο καπνό και η δήλωση-συμβουλή του Ντάνι Άλβες στον Ντυμπάλα.. λέω εγώ..δεν ξέρω.. Chris il Capo

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είναι κι αυτό μια υπόθεση, αν και ο Βραζιλιάνος μάλλον έκανε ό,τι έκανε επειδή η Γιουβέντους δεν του έδωσε από τώρα το +1 στο συμβόλαιό του.

      Διαγραφή
  3. Αυτό σημαίνει οτι...????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Οπως είπαμε και παραπάνω (στο πρώτο σχόλιο): Να αναφέρεται ο προπονητής και ο γενικός διευθυντής (ακόμη και ως απάντηση ο δεύτερος) στο ημίχρονο του τελικού, σημαίνει πως κάτι έγινε. Γενικά βγαίνουν καταστάσεις από τ' αποδυτήρια όταν υπάρχει λόγος. Και είναι πιθανό κάτι να έγινε. Λίγοι είναι σε θέση να ξέρουν τι και πώς.

      Ενα σημαντικό στοιχείο είναι πως (όποιος ανατρέξει στις εικόνες μετά το τέλος του ματς) θα δει τους Ιταλούς μόνους τους και όχι μια ομάδα με την έννοια της ομάδας.

      Διαγραφή
  4. Εγινε δεν έγινε,κάτι στο ημίχρονο δεν θα το μάθουμε ποτέ,πιστεύω.....
    Όπως δεν ξέρουμε τί έγινε με τον Άλεξ,ας πέρασαν τα χρόνια.
    Και για την ιστορία,όταν χάσαμε απο το Αμβούργο στον τελικό του 1983,φήμες,οτι κάτι είχε γίνει πάλι (τσακώθηκαν?)
    Η ζωή συνεχίζεται,ας το καταπιούμε και αυτόν το τελικό,εγώ προσωπικά,δεν μπορώ να αποδεχτώ και το νέο σήμα,για φανταστείτε στην Ελλάδα,να αλλάζανε,το σήμα τους π.χο ΟΣΦΠ,με το Ο!!ή ο ΠΑΟ Μμε το Π!!Πόλεμος??
    Fino alla fine!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Προχωράμε, σχολιάζουμε, θυμόμαστε αλλά κοιτάμε μπροστά. Το σήμερα και το αύριο.

      Για το σήμα, έχουμε διαφορετική άποψη. Είναι μια κίνηση άλλης λογικής, όμως. Οχι απλά ποδοσφαιρικής.

      Forza Juve!

      Διαγραφή