21 Ιουλ 2017

Ο αθλητικός διευθυντής της Γιουβέντους έχει σε μεγάλη εκτίμηση αυτόν τον παίκτη

Στον ποδοσφαιριστή που είναι... πουλέν του Φάμπιο Παράτιτσι, αναφέρθηκε χθες βράδυ το Sky Italia.

Σύμφωνα με το σχετικό ρεπορτάζ του καναλιού, ο αθλητικός διευθυντής της Γιουβέντους έχει σε πολύ μεγάλη εκτίμηση τον Εμρέ Τσαν και θεωρεί ότι μπορεί να εξελιχθεί πολύ ως χαφ και να κάνει μεγάλη καριέρα, έχοντας τη δυνατότητα να παίξει και σαν στόπερ, με τους μπιανκονέρι.


Το πρόβλημα είναι ότι ο Γιούργκεν Κλοπ τον θέλει στη Λίβερπουλ και δεν συζητάει, προς το παρόν τουλάχιστον, το ενδεχόμενο πώλησης του, με το Sky Italia να υποστηρίζει πως η Γιούβε θα κάνει ό,τι μπορεί για να πείσει για τον Τσαν και στη συνέχεια να αναγκάσει τους Αγγλους να μπουν σε διαδικασία συζητήσεων.


3 σχόλια:

  1. Ακόμα και να τον πέρναμε και να εξελισσόταν σε πολύ μεγάλο παίχτη τ΄ι να το κάνεις αφού μόλις ανέβαινε το κασέ θα τον δίναμε; Να, δες τώρα, με τον Ντυμπάλα στην ανανέωση που έγινε πριν 3 μήνες ΄3εβαλαν όρο πως αν η Μπάρτσα πληρώσει 110-120 εκ. είμαστε υποχρεωμένοι να τον δώσουμε.. Με το Νειμάρ να θέλει να φύγει τώρα όλα ειναι πιθανά.. Ακόμα κι αν δεν τον δώσουμε φέτος θα τον δώσουμε του χρόνου όπως τον Πογμπά. Θέλω να πω πως δεν είμαστε ομάδα που κρατάει τους παίχτες - αστέρια, αλλά άμα δοθεί η ευκαιρία και το χρήμα τους πουλάμε. Μακάρι να βγω συνομωσιολόγος, αλλά και μόνο που βάλαμε αυτόν τον όρο στο συμβόλαιο φτάνει να δείξει ότι όποια ομάδα δώσει λεφτά μάς αγοράζει .., αλλιώς αν θέλουμε να κρατήσουμε τους παίχτες αστέρια δεν υπήρχε κανένας λόγος να βάλουμε τον όρο 110-120 εκ ευρώ, γιατί αν η Μπάρτσα δώσει τα λεφτά μας τον πήρε τον Ντυμπάλα.. θέλουμε δε θέλουμε.., ακόμα κι αν δε θέλαμε.. Chris il Capo

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Παίζει τέτοιος όρος στο συμβόλαιο του Ντυμπάλα?
    mikex

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δεν το γνωριζα αυτο φιλε, λες γιαυτο εκανε τον δυσκολο να ανανεωσει ο Ντυμπαλα? γιατι εγω νομιζα οτι εμεις δεν βαζουμε ρητρες. οτι και να πουμε, για να βρεις παρομοιο διδυμο οπως Ντελ Πιερο, Τρεζεγκε δεν ειναι ευκολο. σημερα οι παιχτες μονο λεφτα βλεπουν. απο την μια κι εμεις πρεπει να φτιαξουμε εναν δυνατο κορμο και αυτο δεν γινεται με το ξεπουλημα, απο την αλλη ειμαστε Γιουβε και δεν παρακαλαμε κανεναν, να μας παρακαλανε αυτοι. και σε αυτο πιστευω θα βοηθησει η επιστροφη του καμπιονατο εκει που ανηκει. και εξαλλου, ο Ντυμπαλα ας παρει ενα μαθημα απο τον Πογκμπα για το αν πηρε ανηφορα η καριερα του, ή κατηφορα μετα απο μας. Γιωργος Κ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή