16 Ιουλ 2017

Ο Μπαρτσάλι αποχαιρέτησε τον Μπονούτσι με μια αινιγματική φράση

Ο Αντρέα Μπαρτσάλι έγινε ο δεύτερος, μετά τον Τζανλουίτζι Μπουφόν, που αποχαιρέτησε τον Λεονάρντο Μπονούτσι.

Μετά από μια εκκωφαντική 24ωρη σιωπή από τα αποδυτήρια της Γιουβέντους, ο Μπαρτσάλι αποφάσισε να γράψει το εξής μήνυμα για τον Μπονούτσι στα social media.

«Περάσαμε φανταστικά χρόνια ως συμπαίκτες, γεμάτα νίκες και επιτυχίες. Βελτιωθήκαμε και βρήκαμε ένα feeling με τον Τζίτζι και τον Τζόρτζιο που δεν είχα ξανανιώσει», είπε αρχικά.


Για να προσθέσει: «Μου φαίνεται περίεργο να μην σε βλέπω στα αποδυτήρια, αυτά τα αποδυτήρια που κάποιοι τώρα τελευταία παρουσιάζει σαν χωρισμένο, με εφευρέσεις και φαντασιώσεις για τσακωμούς και κόντρες. Εμείς όμως ξέρουμε την αλήθεια. Καλή τύχη στη νέα σου περιπέτεια Λέο».

Επειδή από τη Γιουβέντους κανείς δεν αποφασίζει να μιλήσει, ας κρατήσουμε το -όπως και να 'χει- αινιγματικό «εμείς ξέρουμε τη αλήθεια» και ας προχωρήσουμε. Σίγουρα ο Αντρέα αναφέρεται σε μία «αλήθεια» που θα έδινε πολλές απαντήσεις. 


2 σχόλια:

  1. Πουλάνε τρελίτσες όλοι στην Γιουβέντους;Τότε γιατι έφυγε ρε Μπαρζάλι,για πες και εμάς να ξέρουμέ;Ο Αλέγκρι θα μιλήσει;Οχι.Ο Μαρότα θα μιλήσει;Με τίποτα.Θα μείνουμε με θεωρίες όλο το καλοκαίρι γιατί έφυγε ο Μπονούτσι και δεν βλέπω να κάνουν και καμιά μεταγραφή δυνατή ώστε να το ξεχάσουμε.
    Μιχάλης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Όλα αυτά τα μυστήρια δε κάνουν καλό στην ομάδα.. Όποιος έχει αρχ..α να βγει και να πει στον κόσμο τι γίνεται και όχι να μιλάει σαν την Πυθία.. Chris il Capo

    ΑπάντησηΔιαγραφή