13 Ιουλ 2017

Η πλευρά του Μπονούτσι ήρθε σε επαφή με τη Μίλαν

Γιουβέντους και Μίλαν δεν είχαν καμία επαφή για τον Λεονάρντο Μπονούτσι αλλά ο ποδοσφαιριστής με τους ροσονέρι... είχε.

Το ρεπορτάζ της Sportmediaset για συμφωνία των Μιλανέζων με τον Μπονούτσι και για πρόταση προς τη Γιούβε, με διορία τριών ημερών για να απαντήσει μάλιστα, προκάλεσε διάφορες συζητήσεις. Ετσι, πήρε θέση για το θέμα και ο Τζανλούκα Ντι Μάρτζο του Sky Italia, αναφέροντας τις δικές του πληροφορίες.

Σύμφωνα με αυτές, δεν υπήρξε και δεν υπάρχει καμία επαφή ανάμεσα στις δύο ομάδες για το συγκεκριμένο θέμα. Αντιθέτως, είπε ο Ντι Μάρτζιο, ο μάνατζερ του Μπονούτσι είχε συζήτηση με τους ανθρώπους των ροσονέρι για το θέμα του Μπονούτσι, χωρίς όμως να έχει υπάρξει κάποια συμφωνία. Απλά συζήτησαν το θέμα.


Η Γιουβέντους, κατέληξε ο Ντι Μάρτζο, δεν πρόκειται να κρατήσει κανέναν ποδοσφαιριστή με το ζόρι, όπως είναι η πάγια τακτική της, αλλά δυσκολεύεται να πιστέψει ότι ο Μπονούτσι θα αποφασίσει ότι θέλει να φύγει για να συνεχίσει σε έναν από τους ιστορικούς αντιπάλους.

Απόφαση που θα έπρεπε να εξηγήσει και στους τιφόζι, δίπλα στους οποίους κάθεται στην Curva Sud για να δει τα ματς όποτε είναι τιμωρημένος ή τραυματίας, προσθέτουμε εμείς...


2 σχόλια: