17 Ιουλ 2017

Το επικοινωνιακό τρικ με μία ακόμη μεταγραφή για να πλήξουν τη Γιούβε και τα παιχνίδια του θρόνου

Μπορεί ένας παράγοντας να στέλνει έναν παίκτη που φέρεται να ενδιαφέρει τη Γιούβε κάπου αλλού μόνο και μόνο για να τη «χτυπήσει».

Αν πρόκειται για τον Κλαούντιο Λοτίτο, η απάντηση είναι «ναι, μπορεί να γίνει κάτι τέτοιο». Το όνομα του Κεϊτά Μπαλτέ έχει γραφτεί αρκετές φορές για τους μπιανκονέρι.

Δυο ημέρες μετά την απώλεια του Λεονάρντο Μπονούτσι, που όπως και να ’χει, τσαλάκωσε κάπως την εικόνα της Γιουβέντους εντός Ιταλίας, ο ισχυρός παράγοντας της Λάτσιο παρουσιάζεται να στέλνει τον ποδοσφαιριστή στην Ιντερ.

Το Calciomercato αλλά και το ιταλικό Sky Sport κάνουν λόγο πως οι δύο πλευρές μπορεί να τα βρουν για τον Κεϊτά Μπαλτέ και η μεταγραφή να υπερβαίνει τα 20 εκατ. ευρώ.

Ο Λοτίτο είναι απέναντι από τον Αντρέα Ανιέλι και το τάιμινγκ είναι, όπως ο ίδιος θα φαντάζεται, μοναδικό. Την ώρα που η Γιουβέντους έχασε τον Μπονούτσι από τη Μίλαν, να στείλει ο ίδιος έναν παίκτη που είχε γραφτεί για τη Γιούβε στην Ιντερ.


Ακόμη κι αν τελικά δεν έκαναν ποτέ επίσημη πρόταση ή κίνηση οι πρωταθλητές και κυπελλούχοι Ιταλίας, θα κυκλοφορήσει η είδηση πως η Γιούβε έχασε από την Ιντερ παίκτη που ήθελε.

Ο Λοτίτο δε θα είχε κανένα πρόβλημα να θυσιάσει έναν παίκτη του για να πλήξει τον Ανιέλι. Εναν Ανιέλι έχει αρχίσει εδώ και μήνες να... ξηλώνει τη δύναμη του Λοτίτο, ο οποίος ουσιαστικά ήλεγχε ομοσπονδία και Λέγκα μέσω του Κάρλο Ταβέκιο.

Για κάποιους είναι η καλύτερη στιγμή να χοντρύνει η φάση. Για τη Γιουβέντους απλά να τους παρατηρεί και να κάνει τις κινήσεις της. Για να έχει και τον τελευταίο λόγο. Εξάλλου σε οποιαδήποτε κόντρα, το λόγο έχει η ομάδα που έχει κατακτήσει τα έξι σερί πρωταθλήματα και όχι οι ομάδες που θέλουν να τη ρίξουν από το θρόνο της.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου