17 Ιουλ 2017

Ο Μπονούτσι είναι απλά ένας αντίπαλος αλλά αυτός που τον πήγε στη Μίλαν… επικίνδυνος

Το περσινό καλοκαίρι, όταν η Γιούβε «άρπαξε» τον Ιγκουαΐν από τη Νάπολι και τον Πιάνιτς από τη Ρόμα μιλούσαμε για το μήνυμα που έστελνε στους ιταλικούς συλλόγους. Και έτσι ήταν. Τη δουλειά την έστησε ο Μπέπε Μαρότα.

Αρθρογραφία | Γιουβέντους

Φέτος ήταν η σειρά της Μίλαν να ταρακουνήσει το ιταλικό ποδόσφαιρο. Η «αρπαγή» του Μπονούτσι από τους ροσονέρι ήταν μια εντυπωσιακή κίνηση. Η ομάδα του Μιλάνου, όμως, γνώριζε κάτι περισσότερο από πολλούς και δούλεψε πάνω σε αυτό.

Το forzajuve.gr σάς μετέφερε το παρασκήνιο με τον Μοντέλα να λέει πριν μία εβδομάδα «αν καταφέρουμε και κλέψουμε έναν παίκτη από τη Γιούβε» και τη σύζυγο του Λέο να ψάχνει την ίδια περίοδο σπίτι στο Μιλάνο. Ετσι γίνονται οι μεταγραφές.

Οι ροσονέρι είναι πιθανό να γνώριζαν αρκετά αναλυτικές λεπτομέρειες για τις σχέσεις του Μπονούτσι με τη Γιουβέντους και εκμεταλλεύτηκαν τα κενά. Δεν είναι καθόλου τυχαίο πως η είδηση κυκλοφόρησε την Τετάρτη το βράδυ και την Παρασκευή το μεσημέρι έγινε η παρουσίαση του ποδοσφαιριστή.

Γνώριζαν από πρώτο χέρι αν έγινε κάτι στο Κάρντιφ; Γνώριζαν πως ο Αλέγκρι και ο ποδοσφαιριστής ήταν δύο ξένοι στην ίδια ομάδα; Σίγουρα γνώριζαν αρκετά και τα εκμεταλλεύτηκαν. Οπως γνώριζε τα κενά η Γιούβε και πήρε ελεύθερο τον Ντάνι Αλβες από την Μπαρτσελόνα. Ετσι γίνονται οι μεταγραφές.


Σε τέτοιες δουλειές τα πράγματα προχωρούν χωρίς να τα πάρεις χαμπάρι και χάνεις τον έλεγχο εκεί που δεν τον περιμένεις. Η Νάπολι πίστευε πως ο Ιγκουαΐν της ανήκει. Η Μπαρτσελόνα πως ο Ντάνι Αλβες είναι πιστός. Η Γιουβέντους πως ο Μπονούτσι θα είναι ο επόμενος αρχηγός της.

Στην περίπτωση της Μίλαν, για να επιστρέψουμε στο σήμερα, κάποιος έστησε και ενορχήστρωσε τη δουλειά. Κάποιος ήξερε πως τα πράγματα με τον Μπονούτσι δεν πάνε καλά με τη Γιούβε, κάποιος γνώριζε πως ο ποδοσφαιριστής προτιμά να μη φύγει από τη χώρα. Κάποιος χτύπησε την πόρτα των Μιλανέζων και τους είπε «έχω μια φοβερή ιδέα…». Αν ήταν ήδη μέσα (και δε χτύπησε καμία πόρτα), το πράγμα «χοντραίνει».

Σε αυτόν τον άνθρωπο οφείλει η Μίλαν την τεράστια επιτυχία της. Πραγματοποίησε μια μεταγραφή που δεν περίμενε κανείς. Αν γινόταν αυτό πριν 10-15 χρόνια, θα ήμουν σίγουρος πως ο τύπος θα σκεφτόταν την ιδέα και θα έλεγε «έχω μια φοβερή ιδέα…», θα τον έλεγαν Λουτσιάνο Μότζι. Σήμερα ποιος είναι; Και το λέω γιατί είναι ένας αξιόλογος αντίπαλος. Έως επικίνδυνος...

Σχετικά θέματα

Η ατάκα του προπονητή της Μίλαν πριν 8 ημέρες, η κίνηση της γυναίκας του Μπονούτσι και μια σημαντική λεπτομέρεια. Η μεταγραφή του Λεονάρντο Μπονούτσι δεν είναι κάτι που έγινε μέσα σε δύο μέρες. Διαβάστε περισσότερα »




1 σχόλιο: