19 Ιουλ 2017

Κλείνει ένα μεγάλο κεφάλαιο στη σύγχρονη ιστορία της ομάδας και η Γιουβέντους πρέπει να προετοιμαστεί από τώρα

Ο Μπονούτσι είναι ένας καλός ποδοσφαιριστής και η Μίλαν έκανε μια επιτυχημένη κίνηση. Δε με ανησυχεί για φέτος η απώλειά του. Και η Γιούβε πρέπει να προετοιμαστεί για να μη φανεί του…
χρόνου.

Αρθρογραφία | Γιουβέντους

Σύμφωνα με το πλάνο, το επόμενο καλοκαίρι υπάρχουν στο πρόγραμμα δύο αποχωρήσεις. Σταματούν Μπουφόν και Μπαρτσάλι. Δεν υπάρχει και ο Μπονούτσι. Από την κλασική άμυνα των μπιανκονέρι που μας συνοδεύει τα τελευταία χρόνια, θα λείπουν οι 3 από τους 4. Και ο τέταρτος θα είναι πατημένα 33 με ένα ακόμη χρόνο στην πλάτη του.

Νέος τερματοφύλακας, νέα άμυνα. Η αμυντική ραχοκοκαλιά της Ιταλίας, οι (οπισθο)φύλακες της Γιούβε θα είναι παρελθόν. Του χρόνου τέτοια εποχή θα έχει κλείσει ένα σημαντικό σύγχρονο κεφάλαιο της ομάδας και θα πορευόμαστε σε μια -ολοκληρωτικά- νέα εποχή.

Ας προετοιμάσει από φέτος η διοίκηση και ο προπονητής τη διάδοχη κατάσταση. Θα λέγετε αυτή Ρουγκάνι; Ας λέγεται. Θα ονομαστεί σύμφωνα με μια μεταγραφή; Ο,τι κι αν γίνει ο Αλέγκρι θα πρέπει να δουλέψει πολύ φέτος τη νέα άμυνα της Γιουβέντους.


Οσο κι αν επιθυμούν να κάτσουν στο θρόνο, έχω την αίσθηση πως ο δρόμος για το 7ο θα έχει εμπόδια αλλά η φιέστα θα γίνει και πάλι στο Τορίνο με τον Μπονούτσι να χάνει την ευκαιρία να είναι το κλαμπ όσων θα έχουν εφτά σερί πρωταθλήματα Ιταλίας.

Ας δουλέψουν από τώρα στη Γιούβε γιατί μου φαίνεται πως και οι αντίπαλοί μας προετοιμάζονται με στόχο να μας κόψουν το 8ο σερί. Και οι ίδιοι ξέρουν πως καλά είναι τα επικοινωνιακά τρικ αλλά όταν παίζουν απέναντι στην Κυρία, αυτή έχει τον τελευταίο λόγο.


2 σχόλια:

  1. Ο προπονητής πρέπει να προωθήσει τον Ρουγκάνι,δίπλα στον έμπειρο Κιελίνι.Καλό θα ήταν να ενσωματωθεί και ο Καλντάρα απο φέτος ώστε να πάρει χρόνο και να είναι έτοιμος του χρόνου.Με Μάντζουκιτς,Ντιμπαλά,Ιγκουαίν,Κόστα και Μπερναντέσκι ελπίζω,θα είναι πολύ καλά η ομάδα μπροστά.Απο το παζλ λείπει ένας καλός μέσος.Δυστυχώς η απουσία του Μπονούτσι θα είναι τεράστια λόγω της απώλειας των Μπαρτζάλι,Μπουφόν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κι εγώ πιστεύω πως η απώλεια του Μπονούτσι είναι πολύ μεγάλη όχι τόσο παικτικά αλλά αν συνέχιζε θα υπήρχε μια κανονική-φυσική ροή των πραγμάτων στην ομάδα.Π.χ. σταματούσε Μπουφόν,Μπαρτσάλι περνούσε το περιβραχιόνιο στον Μπονούτσι όπου μαζί με Κιελίνι είχες ένα πολύ καλό δίδυμο για μια διετία τουλάχιστον και σιγά σιγά έκανες και επόμενο leader στην άμυνα τον Ρουγκάνι.Τώρα δυστυχώς δεν υπάρχει πίστωση χρόνου για τον μικρό που πρέπει να κολυμπήσει στα βαθιά.Από εκεί και πέρα αν έγιναν στο Κάρντιφ όμως αυτά που ακούγονται καλά έκανε η διοίκηση και έδιωξε τον Μπονούτσι και τον Άλβες.Οποιοσδήποτε παίκτης δεν μπορεί να μπαίνει πάνω από την ομάδα.Απλώς για εμάς τους φιλάθλους καλό θα ήταν να ξέρουμε γιατί έφυγε.Έφυγε για την κακή σχέση με τον Αλέγκρι?Γιατί αν παρουσιαστεί παρόμοια περίπτωση μέσα στην χρονιά τότε υπάρχει θέμα και Αλέγκρι.Έφυγε για τα λεφτά?Ήθελε μήπως το τελευταϊο μεγάλο συμβόλαιο της ζωής του???Δεν το νομίζω γιατί μπορούσε να πάρει μεγάλο συμβόλαιο και από την Γιούβε αν το ζητούσε.Έφυγε γιατί υπάρχει πρόβλημα με τον υιό του που εξυπηρετείται καλύτερα στο Μιλάνο???Νομίζω η απόσταση είναι πολύ κοντά.Η αλήθεια πρέπει να βγει στο φως.Διότι δεν μπορεί την μια μέρα να βλέπεις τα ματς από την Curva και την άλλη να μην θες να μείνεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή