18 Ιουλ 2017

Η μπηχτή του Μαρότα για τον Μπονούτσι και όσους παίκτες φεύγουν από τη Γιούβε

Ο Μπέπε Μαρότα αναφέρθηκε, χωρίς να τον κατονομάσει, στην αποχώρηση του Λεονάρντο Μπονούτσι από την Γιουβέντους, την οποία χαρακτήρισε σύμβολο του Made in Italy στον κόσμο.

Ο γενικός διευθυντής των μπιανκονέρι βρέθηκε στην ίδια εκδήλωση με τον Αντρέα Ανιέλι και έκανε ένα σχόλιο στους δημοσιογράφους, με αφορμή τις εξελίξεις που υπήρξαν με τον Μπονούτσι.

«Οι μεγάλοι ποδοσφαιριστές περνάνε, η διοίκηση παραμένει. Και η επιθυμία μας για νίκη παραμένει αναλλοίωτη. Το να ζήσεις έξι χρόνια επιτυχιών όπως η Γιουβέντους, δεν είναι κάτι τυχαίο», είπε αρχικά.


«Για να θυμηθούμε μια πενταετία νικών στη Serie A, πάντα σε ό,τι αφορά εμάς, πρέπει να πάμε 77 χρόνια πίσω, στα πρώτα χρόνια της οικογένειας Ανιέλι στην ομάδα. Η Γιουβέντους σε αυτά τα έξι θρυλικά χρόνια έγραψε την ιστορία του ιταλικού και όχι μόνο ποδοσφαίρου. Σήμερα η Γιουβέντους είναι το σύμβολο του Made in Italy παγκοσμίως, ειδικά επειδή είναι μια σύγχρονη επιχείρηση, παγκόσμια και διοικείται με μεγάλη δεξιοτεχνία, ικανότητα», ολοκλήρωσε ο Μαρότα.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου