1 Ιουλ 2017

Επιτυχημένη ή αποτυχημένη η σεζόν της Γιουβέντους; Το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας ήταν ξεκάθαρο

Ολοκληρώθηκε η ψηφοφορία που διενεργήθηκε λίγες ώρες μετά τον τελικό του Champions League με σκοπό ν’ αποτυπώσει τη γνώμη των οπαδών της Γιούβε για τη σεζόν 2016-17.

Οι μπιανκονέρι έφτασαν κοντά στο τρεμπλ αλλά δεν τον κατέκτησαν. Πήραν το πρωτάθλημα Ιταλίας για έκτη σερί σεζόν, το κύπελλο Ιταλίας για τρίτη σερί σεζόν (πέτυχαν δηλαδή το τρίτο σερί νταμπλ) αλλά ηττήθηκαν στο Κάρντιφ από τη Ρεάλ με 4-1.

Το ερώτημα που έθεσε το forzajuve.gr ήταν «Είναι επιτυχημένη η φετινή χρονιά της Γιουβέντους;» και υπήρχαν δύο απαντήσεις. «Ναι» και «Όχι».


Οι οπαδοί της ομάδας από την Ελλάδα και την Κύπρο που συμμετείχαν στην ψηφοφορία έβγαλαν ξεκάθαρο νικητή καθώς το «Ναι, η χρονιά κρίνεται επιτυχημένη» συγκέντρωσε το 70% των επιλογών σας, έναντι του 30% που επέλεξε το όχι.


1 σχόλιο:

  1. Εντάξει, εξαρτάται το τι επιτυχία εννοούμε!! Γιατί και το να παίξει κάποιος Τζόκερ, π.χ. 10 ευρώ, αν το δελτίο κερδίζει 1 ευρώ θεωρείται επιτυχημένο..ότι έχει επιτυχία, άσχετα αν είναι χαμένο.. Και ο Ολυμπιακός στην Ελλάδα (άσχετος εγώ ), έτσι όπως θέτετε το ερώτημα, πήρε το πρωτάθλημα,άρα είναι επιτυχημένη η χρονιά του, άσχετα αν έχασε το κύπελλο και απέτυχε παταγωδώς στην Ευρώπη... Εξαρτάται, λοιπόν, το πόσο επιτυχία θέλουμε.. Και για τη Γιούβε, τα οικονομικά που ενδιαφέρουν πιο πολύ τη διοίκηση και την Εταιρία, είναι άκρως επιτυχημένα.. Στο εσωτερικό, για την Εταιρία με το 6ο σερί κ νταμπλ είναι άκρως επιτυχημένα..., αφού έτσι κι αλλιώς παίζαμε χωρίς αντίπαλο.. Στην Ευρώπη μέχρι και πριν τον τελικό άκρως επιτυχημένα.. Δυστυώς , όμως ήρθε αυτό το εξευτιλιστικό β` ημίχρονο, με το οποίο η Γιούβε έχασε εκαατομμύρια αμφιλεγόμενους οπαδούς της και ``έπεσε`` πολύ στα μάτια των ουδέτρεων φιλάθλων παγκοσμίως. Συμπερασματικά και συμπλρώνοντας , για την Εταιρία ήταν μια χαρά από οικονομικα που την ενδιαφέρουν κυρίως, ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΠΛΟ ΚΟΣΜΑΚΗ, ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙ ΘΕΑΜΑ ΚΑΙ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΤΑ ΣΥΝΔΡΟΜΗΤΙΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙ ΘΕΑΜΑ (ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ ΜΑΘΑΙΝΕ ΜΟΝΟ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΖΕ), ΓΑΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΚΑΙ ΚΕΡΝΑΕΙ ΜΠΟΥΚΑΛΙΑ ΣΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙ ΘΕΑΜΑ ΚΑΙ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΟΥΣ ΟΥΔΕΤΕΡΟΥΣ ΦΙΛΑΘΛΟΥΣ ΠΟΣΟ ΚΑΛΗ ΟΜΑΔΑ ΕΧΟΥΜΕ, ΕΙΔΙΚΑ Σ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΜΟΝΟ ΤΕΛΙΚΟΥΣ Κ.Τ.Λ.), Ε ΛΟΙΠΟΝ ΟΤΑΝ ΤΟΝ ΞΕΥΤΥΛΙΖΟΥΝ ΕΤΣΙ ΜΕ ΕΝΑ ΤΕΤΟΙΟ Β` ΗΜΙΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΤΕΤΟΙΑ ΕΞΕΥΤΙΛΙΣΤΙΚΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ, ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΤΟ ΒΛΕΠΕΙ ΟΛΗ Η ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ, Ε ΛΟΙΠΟΝ ΓΙ` ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ Η ΧΡΟΝΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΗ.. (ΕΙΠΑΜΕ Η ΕΤΑΙΡΙΑ ΤΗ ΔΟΥΚΕΙΑ ΤΗΣ ΚΑΝΕΙ, Ο ΚΟΣΜΟΣ ΟΜΩς ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΕΙ ΠΙΣΩ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ.. ΜΕ ΤΟ ΘΕΑΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙ)... ΘΕΣΕΤΕ, ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ, ΑΝ Η ΧΡΟΝΙΑ ΗΤΑΝ ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΗ ΑΠΟ ΠΛΕΥΡΑΣ ΘΕΑΜΑΤΟΣ, ΑΝ ΔΗΛΑΔΗ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΜΕΙΝΕ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΜΕΝΟΣ ΜΕ ΤΟ ΘΕΑΜΑ ΠΟΥ ΕΒΛΕΠΕ..., ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΤΙΤΛΟΙ ΑΝΤΑΜΕΙΒΟΥΝ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΑΙΧΤΕΣ, ΕΝΩ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΟΝ ΑΝΤΑΜΕΙΒΕΙ ΤΟ ΘΕΑΜΑ.. Chris il Capo

    ΑπάντησηΔιαγραφή