13 Ιουλ 2017

Καταιγιστικές εξελίξεις με Μπονούτσι, όρισε τιμή πώλησης η Γιούβε που δεν επιδιώκει να μεταπείσει τον παίκτη

Κάτι χοντρό πρέπει να έχει γίνει με τον Λεονάρντο Μπονούτσι, για τον οποίο η Γιουβέντους όρισε τιμή πώλησης και δεν καίγεται κιόλας.

Ο Τζανλούκα Ντι Μάρτζιο του Sky Italia ανέλαβε την ενημέρωση για το θέμα, λέγοντας πως οι μπιανκονέρι έχουν ορίσει ως τιμή πώλησης τα 40 εκατ. ευρώ. Ποσό που η Μίλαν δεν δίνει αυτή την στιγμή, προσφέροντας 30.

Σύμφωνα με τον Ντι Μάρτζιο, η Γιούβε δεν πρόκειται να πέσει από τα 40 και έχει ξεκαθαρίσει προς τους Μιλανέζους ότι αν θέλουν τον Μπονούτσι θα πρέπει να δώσουν αυτό το ποσό και όχι να συμπεριλάβουν στο deal τον Ματία Ντε Σίλιο, για τον οποίο θα γίνει ξεχωριστή συζήτηση.


Το πιο ενδιαφέρον, όμως, είναι το κλίμα που βγάζει ο Ντι Μάρτζιο από την πλευρά της Γιουβέντους. Ενα κλίμα στο στυλ... ο δρόμος είναι ανοιχτός και τα σκυλιά δεμένα, λέγοντας πως ο Μαρότα δεν πρόκειται να μπει σε καμία συζήτηση για να πείσει τον Μπονούτσι, ή τον κάθε Μπονούτσι, να μείνει με το ζόρι.

Αν αυτό σχετίζεται με όσα πιθανολογείται ότι έγιναν στο Κάρντιφ -παρά τις διαψεύσεις- ή αν έχει συμβεί κάτι άλλο, μάλλον θα το μάθουμε μετά από πολύ καιρό...


5 σχόλια:

  1. Δεν μας βλέπω καλά φέτος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Στο καλό, και ο Λουτσι ας πάρει και τον Κουαδραδο μαζί του. Μετά τον Ντελ Πιέρο μόνο για τον Μπουφον θα στεναχωρηθουμε. Όσοι έφυγαν την τελευταία εξαετία δεν ξέρω αν τους βγήκε σε καλό. Να είναι καλά ο Ρουγκανι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μην ξεχνάς και τον κιελο φιλε μου που ήρθε το 2006 και δεν το κούνησε ποτέ.Πραγματικός μονομάχος...

      Διαγραφή
  3. Ρε είμαστε σοβαροί;;; Πουλάμε το τρίτο σημαντικότερο περιουσιακό μας στοιχείο,πίσω από Ντιμπαλα και Ιγκουαιν και ζηταμε μόνο 40;;; Πρινέας μήνα λέγαμε όχι στα 55 με 60 της Τσέλσι. Δεν πάμε καλά
    Forza Juve...!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Eδώ πήγε σήμερα ο Ανιέλι στο Βίνοβο και τον χαιρέτησε, του είπε ``άντε γεια`` δηλαδή. Καμιά αντίδραση από τη Γιούβε.., ίσα ωίσα ωτο αντίθετο.., να φεύγει άρον άρον.. Γι αυτό σας έγραψα και σε προηγούμενο άρθρο ότι πιστεύω πως αυτό είχε αποφασιστεί από το Κάρντιθ. Ήδη όλοι οι συμπαίκτες του δεν τον γούσταραν πια.. Chris il Capo

    ΑπάντησηΔιαγραφή