22 Ιουλ 2017

Ο Μπονούτσι δεν αισθάνεται προδότης και… προειδοποίησε τους οπαδούς της Γιούβε που τον αποδοκιμάζουν

Ο Λεονάρντο Μπονούτσι είπε ότι δεν αισθάνεται προδότης ή μισθοφόρος και... προειδοποίησε τους Γιουβεντίνους που τον αποδοκιμάσουν στο Τορίνο.

Ο νέος αρχηγός της Μίλαν έκανε δηλώσεις από την Κίνα όπου βρίσκεται με την ομάδα του και δεν γινόταν, φυσικά, να μην αναφερθεί στην αποχώρηση του από τους μπιανκονέρι.

«Με τους συμπαίκτες υπάρχουν στιγμές στις οποίες μιλήσαμε για να αντιμετωπίσουμε διάφορα προβλήματα. Ο καθένας έχει τον χαρακτήρα του αλλά είχα πάντα σπουδαία σχέση μαζί τους. Η ζωή είναι φτιαγμένη με κύκλους που ανοίγουν και κλείνουν. Για να δώσω τον καλύτερο μου εαυτό πρέπει να αισθάνομαι σημαντικός, κάτι που στη Γιουβέντους γινόταν ανά περιόδους πλέον. Τους τελευταίους μήνες κάτι είχε χαλάσει... Ηταν μια δύσκολη απόφαση αλλά η σχέση είχε φτάσει στο τέλος της και από τις δύο πλευρές. Με όσα έδωσα στη Γιούβε, δεν αισθάνομαι ούτε προδότης ούτε μισθοφόρος», είπε αρχικά ο Μπονούτσι, ο οποίος ρωτήθηκε για τον Μασιμιλιάνο Αλέγκρι.


«Είχα μια σχέση καθαρή στον ήλιο. Το να έχεις συζητήσεις κατά τη διάρκεια των χρόνων είναι σημαντικό και εγώ είμαι ευθύς, αυτό που έχω να πω, το λέω πρόσωπο με πρόσωπο. Δεν είχα κανένα πρόβλημα μαζί του. Από εκεί και πέρα, βέβαια, κάποιες καταστάσεις έχουν συνέπειες και ο καθένας αναλαμβάνει τις ευθύνες του. Αυτό που έγινε στο Οπόρτο δεν ήταν το πιο... εντυπωσιακό, υπήρχαν άλλες καταστάσεις πριν από αυτό».

Οσο για το γεγονός ότι στο Τορίνο, λογικά, θα γίνει δεκτός με αποδοκιμασίες, ο Μπονούτσι... προειδοποίησε τους τιφόζι: «Θα πρέπει να ξέρουν ότι όπως οι αποδοκιμασίες που άκουγα ως μπιανκονέρο μου έδιναν δύναμη, το ίδιο θα γίνει και τώρα αν με αποδοκιμάσουν στο Stadium».


2 σχόλια:

  1. Πρέπει να είναι πολύ κ@λοχαρακτήρας πάντως ο υπερεκτιμημένος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ποδιά ο Μπερναρντέσκι και γκολ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή