14 Ιουλ 2017

Οι τρεις παίκτες που ακούστηκαν για αντικαταστάτες του Μπονούτσι με τον έναν να είναι Έλληνας

Τρία ονόματα παίζουν στον ιταλικό Τύπο για τη θέση του Λεονάρντο Μπονούτσι και ο ένας από τους τρεις είναι Ελληνας.

Η μεταγραφή του Ιταλού κεντρικού αμυντικού στη Μίλαν σημαίνει ότι η Γιουβέντους θα πρέπει να αποκτήσει στόπερ και τα σενάρια είναι τρία, σύμφωνα με τα ιταλικά ΜΜΕ.

Σενάριο πρώτο: Να συμφωνήσει η Γιούβε με την Αταλάντα και να πάρει από φέτος τον Ματία Καλντάρα, ο οποίος είναι προγραμματισμένο να ντυθεί μπιανκονέρο το καλοκαίρι του '18. Σύμφωνα με κάποια ρεπορτάζ, τα οποία όμως δεν έχουν επιβεβαιωθεί, οι Τορινέζοι είχαν ενημερώσει τους μπεργκαμάσκι ότι αν υπάρξει θέμα Μπονούτσι θα ζητήσουν από τώρα τον Καλντάρα.

Σενάριο δεύτερο: Να γίνει πρόταση στην Λάτσιο για τον Στέφαν Ντε Φράι. Ο Ολλανδός έχει συμβόλαιο για ακόμη ένα χρόνο, έχει αποφασίσει να μην το ανανεώσει και έτσι η Γιουβέντους θα μπορέσει να μπει σε συζητήσεις με τους λατσιάλι, οι οποίοι λογικά δεν θα θέλουν να τον χάσουν ως ελεύθερο.


Σενάριο τρίτο: Να γίνει πρόταση στην Ρόμα για τον Κώστα Μανωλά. Ο Ελληνας στόπερ βρέθηκε μια ανάσα από την Ζενίτ αλλά η μεταγραφή χάλασε την τελευταία στιγμή και αυτό σημαίνει ότι θεωρητικά μπορεί να αποτελέσει στόχο. Πρακτικά, πάντως, ενδέχεται να μην γίνει καν κίνηση αφού οι Ρωμαίοι έχουν ήδη πουλήσει αρκετούς και αν δώσουν παίκτη και στη Γιουβέντους θα γίνει... επανάσταση στην «αιώνια πόλη».


3 σχόλια:

  1. Το γεγονός έχει αποφασιστεί να γίνει από καιρό, απλά λέμε δεν είπαν για το τι έγινε και στο Κάρντιθ, γιατί δε συνέφερε καμιά πλευρά, ούτε την ομάδα, τόσο γιατί θα την έπαιρνε στο κορόιδο ο κόσμος όσο και γιατί θα έπεφτε το κασέ ενός παίχτη προς πώληση, ούτε βέβαια συνέφερε και τον παίχτη, γιατί θα έπεφτε πάρα πολύ,κυρίως στα μάτια των οπαδών της ίδιας της Γιούβε. Π.χ. εγώ προσωπικά, αν αυτός έφταιξε για την εμφάνιση του β` ημιχρόνου στο Κάρντιφ δεν τον συγχωρώ με τίποτα, όσα προβλήματα κι αν είχε, όσο και ακόμα με ``καλή διάθεση`` να έκανε κάτι, γιατί πάνω απ όλα μετράει το αποτέλεσμα, που αυτό ήταν αρνητικότατο για την ομάδα και μπορεί αυτός να έκανε το κέφι του αλλά να στέρησε το κέφι από όλον τον υπόλοιπο τον.. Να σας πω και τη γνώμη μου σαν ποδισαιριστή να επηρεάζομαι από τα γεγονότα:> τη γνώμη μου και στο άλλο, σαν ποδοσφαιριστή, με απόλυτη αντικειμενικότητα και χωρίς να επηρεάζομαι από τα γεγονότα, που πάντα ήταν αυτή: > Ένας αμυντικός αρκετά καλός, με κάποιο στυλακι, που προωθήθηκε πάρα πολύ και έφτασε σε ένα πολύ καλό σημείο, μέχρι ένα όριο όμως, χωρίς ποτέ μου ενέπνεε την ιδέα ότι μπορεί να είναι ο nο1 ηγέτης,γιατί δεν έχει καμιά σχέση μ αυτό το πράγμα. Σαν αμυντικό, πάντα είχα τις αμφιβολίες μου, δεν τον θεωρούσα nο1 παιχταρά ρε παιδάκι μου, παίρνοντας π.χ., με αφορμή το τελικό, σαν παράδειγμα σύγκρισης το Σέρχιο Ράμος στην ίδια θέση. Καμιά σχέση βέβαια. Αν θέλετε ακόμα τη γνώμη μου, λίγο πικρή αλλά αυτή είναι, θεωρώ το Μανωλά καλύτερο στη θέση αυτή. Να είναι καλά το παλικάρι, ίσως είναι καλύτερα που έφυγε, γιατί και προβήματα δημιουργούσε και η Γιούβε χρειάζεται κάτι παραπάνω αγωνιστικά σ` αυτή τη θέση. Chris il Capo

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ποιος σερχιο ραμος; ένα μηδενικό ειναι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Το καλύτερο νέο για την Γιουβε! 40 μυρια και ξεφορτωθήκαμε τον κλικαδόρο ανακατωσούρα που από άμπαλος έγινε παίχτης και τον αντιμετωπίζουν τα ΜΜΕ λες και είναι ο Μαλντίνι! Στο καλό και με κορδέλα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή