21 Ιουλ 2017

Ο λόγος που κόπηκε ο Σικ από τη Γιουβέντους

Ο μάνατζερ του Πάτρικ Σικ εξήγησε τι έγινε και κόπηκε από την Γιουβέντους ο Τσέχος επιθετικός.

Ο Σικ δεν ντύθηκε μπιανκονέρο λόγω των αποτελεσμάτων των ιατρικών εξετάσεων που έδειξαν ένα πρόβλημα στην καρδιά και ο μάνατζερ του, Πάβελ Πάβσκα, μιλώντας στον τσέχικο Τύπο είπε τα εξής για το θέμα...

«Εγιναν πολλά πράγματα και δεν είναι εύκολο να εξηγηθούν. Ο Πάτρικ άρχισε την περσινή σεζόν τον Ιούλιο με την Σπάρτα Πράγας και στα μέσα του μήνα μεταγράφηκε στη Σαμπντόρια. Επαιξε έναν χρόνο, με εξαίρεση έναν τραυματισμό μόλις 8 ημερών τα Χριστούγεννα. Μέσα Μαΐου τελείωσε η σεζόν στην Ιταλία, δύο μέρες μετά πέταξε για το ευρωπαϊκό κάτω των 21 ετών με την Τσεχία, έπαιξε με Βέλγιο και Μολδαβία, έκανε πολλά ταξίδια, ήταν 44 ματς σε μία σεζόν», είπε αρχικά ο μάνατζερ και συνέχισε.


«Η υπερβολική δουλειά σε συνδυασμό με το απίστευτο στρες φάνηκαν στα αποτελέσματα των εξετάσεων. Μετά από μια καρδιακή κόπωση, είχε και μια φλεγμονή στην καρδιά, αλλά όλοι οι γιατροί συμφώνησαν ότι δεν ήταν κάτι σοβαρό. Ηταν μια δυνατή κόπωση μετά από μια κουραστική σεζόν. Το πρόβλημα μπορεί να θεραπευτεί με ξεκούραση πέντε εβδομάδων. Προσωπικά είδαν τον Πάτρικ, είναι κουρασμένος και άδειος. Για αυτό είπα στη Σαμπντόρια και στη Γιουβέντους ότι ο Πάτρικ παίρνει πέντε εβδομάδες άδεια από τον γιατρό, μετά την δεύτερη επίσκεψη σε νοσοκομείο της Ρώμης. Οταν επιστρέψει στη Σαμπντόρια θα κάνει τεστ κάθε χρόνο και θα δούμε αν θα χρειαστεί να δουλέψει με κάποιον ειδικό».


1 σχόλιο:

  1. Κατα την ταπεινή μου άποψη ορθα έπραξε η ομάδα. Με τέτοια θέματα δεν παίζουν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή