19 Ιουλ 2017

Αυτός θα είναι, όπως όλα δείχνουν, ο αντικαταστάτης του Μπονούτσι

Η Γιουβέντους έχει αποφασίσει, όπως υποστηρίζει η La Stampa, να μην αντικαταστήσει τον Λεονάρντο Μπονούτσι.

Οπως αναφέρει η εφημερίδα σε σημερινό ρεπορτάζ της, οι άνθρωποι των μπιανκονέρι θεωρούν ότι δεν έχει νόημα να ψάξουν να βρουν έναν αντι-Μπονούτσι από την στιγμή που δεν υπάρχει στην αγορά κάποιος αμυντικός με τα δικά του χαρακτηριστικά, κυρίως στην ικανότητα να κάνει παιχνίδι από πίσω.


Ετσι, μετά και το νέο δημοσίευμα, όλα δείχνουν ότι θα προωθηθεί στην 11άδα ο Ντανιέλε Ρουγκάνι, ο οποίος θα πρέπει να είναι έτοιμος να αποδείξει ότι μπορεί να σταθεί άμεσα στη Γιουβέντους και να κάνει το επόμενο βήμα ως ποδοσφαιριστής, αναλαμβάνοντας σημαντικό ρόλο στην άμυνα τόσο των μπιανκονέρι όσο και της εθνικής Ιταλίας.


3 σχόλια:

  1. Συμφωνώ.. Δεν τον πήραμε για αντικαταστάτη του Μπονούτσι; Ε, λοιπόν ήρθε η ώρα να αποδείξει ότι είναι και καλύτερος! Ο Μανωλάς και ο όποιος με στυλάκι από τη Βαλένθια είναι πολύ καλοί, αλλά έχουν το μειονέκτημα ότι δεν είναι Ιταλοί και αυτό για τη Γιούβε μετράει πάρα πολύ αυτό. Άντε και του χρόνου με τον Καλντάρα μαζί! Απλά να κρατήσουμε και εναλλακτικές, γιατί ο Μπαρτζάλι δε μπορεί, πλέον, για βασικός. ίσως καλό είναι να κρατηθεί ακόμα 1 χρόνο ο Λιχστάινερ, που μπορεί να παίξει σε περίπτωση ανάγκης και στο κέντρο της άμυνας. Ο Σέζνι είναι η καλύτερη επιλογή για γκολκίπερ, καλύτερος και από το Ντοναρούμα και πρέπει να αντικαταστήσει τον Μπουφόν , αν και δεν είναι Ιταλός.., μέχρι να προωθήσουμε έναν άλλον Ιταλό, αν και όταν βρεθεί καλύτεροσ. Πρέπει να ποάρουμε όμως οπωσδήποτε έναν παίχτη κεντΡοαμυντικό, αστέρι, με διεθνή προσωπικότητα... FORZA JUVE Chris il Capo

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο Σεζνι καλύτερος του Ντοναρουμα; Δύσκολα φίλε... Τον βλέπω να φεύγει νύχτα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή