20 Ιουλ 2017

Εγωισμός και τακτική βάζουν φρένο στις διαπραγματεύσεις για Μάτιτς

Ο Νεμάνια Μάτιτς προβάλλεται ως ο πρώτος στόχος για τον χώρο του κέντρου αλλά μόνο εύκολα δεν είναι τα πράγματα.

Το πρόβλημα, βασικά, δεν είναι ο Σέρβος χαφ, ο οποίος φέρεται να έχει συμφωνήσει με τη Γιουβέντους. Το πρόβλημα είναι η στάση που κρατάει η Τσέλσι, η οποία προσπαθεί καθημερινά να συμπεριλάβει στο deal τον Αλεξ Σάντρο, προσφέροντας λεφτά και τον Μάτιτς για να κάνει δικό της τον Βραζιλιάνο αριστερό μπακ.


Η Γιούβε, σύμφωνα με Ιταλούς και Αγγλους, έχει ξεκαθαρίσει ότι δεν σκοπεύει να κάνει συζήτηση για τον Σάντρο, ο οποίος φέρεται να έχει αποφασίσει την ανανέωση του συμβολαίου του, αλλά η Τσέλσι επιμένει και αυτό, σύμφωνα με το Sky Italia, δεν βοηθάει στις συζητήσεις για τον Μάτιτς.


1 σχόλιο:

  1. Γιατί μπλέκουν με κομλεξικούς και εγωιστές ανθρώπους, όπως ο Κοντε; Και την Παρί δεν την εμπιστεύομαι, αλλιώς ας δώσουν 90 εκ. να πάρουν τον Βεράτι. Τι τα έκαναν τα 120 περσινά από το Champions, αυτά από την Alianz και τον καινούριο χορηγό στο πισω της φανέλας; Αυτά είναι έξτρα έσοδα. Αλλά για να μην την πατήσουν όπως πέρσι με τον Ματουιντί αλλά και τον Βίτσελ, γενικά, και ψάχνουν λύσεις προχειράντζες όπως ο Ριγκόν, καλύτερα να κάνουν την πρόταση στο Βεράτι και αν δε γίνει αμέσως να φύγουν μακριά από αυτές τις 2 ομάδες, δίνοντας όμως ένα ποσό 70-80 εκ. για να πάρουν αστέρι κεντρώο.. Διαφορετικά θα βρούν και πάλι λύσεις προχειράντζες, αν δε δώσουν λεφτά.. (να αναφέρω εδώ και για το χιούμορ το ρητό που έλεγε η γιαγιά μου>:``Αμα θες να βάψεις καλά τ` αυγά πρέπειν` αγοράσεις και καλές μπογιές.., με τις πορδές αυγά δε βάφουν``..χαχα) Chris il Capo

    ΑπάντησηΔιαγραφή