12 Ιουλ 2017

Οι πρώτες δηλώσεις του Ντάγκλας Κόστα ως παίκτης της Γιούβε, τι απάντησε σε εφτά ερωτήσεις του JTV

Λίγη ώρα μετά την επίσημη ανακοίνωση της Γιουβέντους, ο Ντάγκλας Κόστα έκανε τις πρώτες του δηλώσεις ως μπιανκονέρο.

Αναλυτικά όσα είπε ο Βραζιλιάνος εξτρέμ στο JTV.

- Ντάγκλας, καλωσόρισες στο νέο σου σπίτι. Ποιες είναι οι πρώτες εντυπώσεις σου;
«Είμαι πραγματικά χαρούμενος που υπέγραψα στη Γιουβέντους και θα είμαι μέλος αυτού του σπουδαίου κλαμπ. Θέλω να ευχαριστήσω τη Γιουβέντους για όσα έκανε για να με φέρει στο Τορίνο. Είμαι χαρούμενος που είμαι εδώ».

- Απέκτησες πολλή εμπειρία σε Σαχτάρ και Μπάγερν, γιατί επέλεξες τη Γιουβέντους;
«Οπως είπα και πριν, είναι ένα σπουδαίο κλαμπ. Πάντα σκεφτόμουν ότι μια μέρα θα μπορούσα να παίξω εδώ. Τώρα που είμαι εδώ είμαι πολύ χαρούμενος και δεν βλέπω την ώρα να προπονηθώ με τους νέους συμπαίκτες μου».

- Είσαι ένας επιθετικός ποδοσφαιριστής, πολύ ικανός στο να δίνεις ασίστ. Ποια είναι η αγαπημένη σου θέση;
«Είμαι εδώ για να συνεχίσω να δίνω ασίστ στους νέους συμπαίκτες μου, όπως έκανα και στην Μπάγερν Μονάχου. Ηταν πολύ θετικά χρόνια αλλά τώρα είμαι εδώ και πιστεύω ότι μπορώ να δώσω ακόμη περισσότερα».


- Στην Μπάγερν έπαιξες με τον Μπενάτια, θες να στείλεις ένα μήνυμα στον Μεχντί;
«Θέλω να τον ευχαριστήσω για το μήνυμα που μου έστειλε χθες για να με καλωσορίσει. Είμαι χαρούμενος που θα είμαστε ξανά συμπαίκτες γιατί ο Μεχντί είναι εκπληκτικός άνθρωπος».

- Η Γιουβέντους παίζει για τη νίκη σε κάθε ματς, ποιος είναι ο δικός σου στόχος;
«Επαιζα σε μια ομάδα που ήταν συνηθισμένη στο να παίζει για να νικήσει σε κάθε ματς, έχω πάντα θέληση για βελτίωση και να νικήσω όλους τους σημαντικούς αγώνες με τη φανέλα της Γιούβε».

- Η Γιουβέντους στην ιστορία της είχε πολλούς μεγάλους παίκτες, όπως ο Πλατινί, ο Ντελ Πιέρο, ο Νέντβεντ... Τι αίσθηση σου προκαλεί;
«Πριν υπογράψω ακόμη, ήξερα ότι η Γιουβέντους έχει μια σπουδαία ιστορία και θα δουλέψω σκληρά για να προσπαθήσω να γράψω κι εγώ ιστορία, όπως κάνουν οι ποδοσφαιριστές που είναι ήδη εδώ».

- Είσαι ένας ποδοσφαιριστής πολύ γρήγορος, είσαι όπως ο Flash;
«Ναι, είμαι γρήγορος. Θέλω να σας ευχαριστήσω όλους για την σπουδαία υποστήριξή σας και να σας πω ότι πάντα θα δίνω το μάξιμουμ».


4 σχόλια:

  1. Δε χρειάζεται να πούμε πολλά λόγια! ολύ σπουδαίος παίχτης, αρκεί να του αφεθεί να παίξει τη μπάλα που ξέρει, χορεύοντας ζειμπεκιές τους αντίπαλους αμυντικούς αλλά και να σουτάρει γιατί έχει δολοφονικό σουτ!
    ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΓΙ ΑΥΤΗ ΤΗ ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ! ΤΕΤΟΙΟΥς ΠΑΙΧΤΕΣ ΘΕΛΟΥΜΕ, ΠΟΥ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΕΣ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΚΥΡΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΙΖΟΥΝ ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ ΒΑΣΙΚΟΙ, ΑΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΤΑΚΤΗΣΟΥΜΕ Ή ΝΑ ΚΥΝΗΓΑΜΕ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ ΤΟ CHAMPIONS LEAGUE! Chris il Capo

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

      Διαγραφή
    2. ,,και δουλεύει πολύ και από μόνος του.. κάνει και ιδιαίτερη προπόνηση.Chris

      Διαγραφή
    3. Είχε και καλό δάσκαλο στην μπαγιερν για τα πλάγια σουτ...

      Διαγραφή