12 Ιουλ 2017

Πώς δούλεψε η Γιούβε επικοινωνιακά τον Ντάγκλας Κόστα μέσω του App στα κινητά

Με κάθε επισημότητα ενημέρωσε η Γιουβέντους τους οπαδούς της μέσω του Αpp για την άφιξη του Ντάγκλας Κόστα.

Οι μπιανκονέρι που κάνουν λογική χρήση της εφαρμογής τους στα κινητά, δε βομβαρδίζουν συχνά με ειδήσεις.

Το κάνουν κατά τη διάρκεια των παιχνιδιών αλλά και μεγάλων γεγονότων, όπως η αλλαγή του νέου σήματος ή μιας μεταγραφής.


Η άφιξη του Ντάγκλας Κόστα στο Τορίνο, πάντως, στάλθηκε με κάθε επισημότητα μέσω της σχετικής εφαρμογής στα κινητά, πράγμα που δείχνει πως η ομάδα ποντάρει, εκτός από την ποδοσφαιρική αξία του παίκτη, και επικοινωνιακά σε αυτή την κίνηση.


6 σχόλια:

  1. Ήδη έχουμε 8 επιθετικούς και άν έρθει και ο Βερναρντίσκι θα γίνουν 9. Ποιος θα προτοπαίξει στην επίθεση; ΑΜΥΝΤΙΚΟ ΜΕΣΟ ΝΑ ΤΡΕΧΕΙ , ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΕΦΗΓΕ Ο ΠΟΓΜΠΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ. Ο ΠΙΑΝΤΙΣ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΕΧΕΙ ΑΛΛΟ ΡΟΛΟ. ΙΣΩΣ Ο ΝΤΥΜΠΑΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΤΩΡΑ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙ ΛΙΓΟ ΠΙΟ ΠΙΣΩ, ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΚΛΑΣΙΚΟΥ ΔΕΚΑΡΙΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΕΝΑΝ ΠΟΛΥ ΔΥΝΑΤΟ ΑΜΥΝΤΙΚΟ ΜΕΣΟ. ΤΙ ΛΕΤΕ ΕΣΕΙς; Chris il Capo

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φίλε Chris ,
      Αν υπολογίσουμε ότι ο σινκ θα παραμείνει στη Σάμπ. Τότε ο Κροάτης θα γίνει αλλαγή του Αργεντινού. Αριστερά κεντρο και δεξιά θα έχουμε Μπερνα Ντυμπαλα και Κόστα στο καλύτερο σενάριο. Από πίσω τους θα έχουμε τον Κουαρδαδο και πιάτσα. Άρα είμαστε υγιείς για να γίνετε σωστό rotation. Στο κέντρο επειδή θα πάμε με δύο μέσους έναν δημιουργό και έναν κόφτη που θα πατάει περιοχή έχουμε πιανιτς με μαρκισιο. Και κεντιρα με στουραρο.με τον λεμινα και ασαμοα ίσως ως μπαλαντερ αν δεν πουλήθουν η έρθει κάποιο άλλο αριστερό μπάκ. Αρα θεωρώ για Ευρώπη και Ιταλία είμαστε κομπλέ. Τώρα για δεξί μπάκ πιστεύω ότι ο Ελβετός θα μείνει και θα έρθει ίσως ο κανσελο η ντε τσιλιο. Άρα και πάλι έχουμε άνεση.
      Μην πανικοβάλλεστε παίδες. Η ομάδα πέρσυ έκανε ονειρική χρόνια. Ίσως δεν πήραμε και το κερασάκι. Αλλά 90 λεπτά είναι. Εδώ άλλοι το σήκωσαν μέσα σε 3 λεπτά.
      Σκυμμένο κεφάλι και δουλειά. Και φέτος θα είμαστε και πάλι ψηλά.
      Πριν 5 χρόνια μας έλεγαν καρπαζοεισπρακτορες στην Ευρώπη αλλά τώρα στην κλήρωση θα κλάνουν μέντες μέχρι να ανοίξει το μπαλάκι και να μάθουν αν θα πέσουν μαζί μας. Γιατί ειδικά πέρσυ στα εκτός είμασταν άψογοι.

      Εν κατακλείδι θεωρώ ότι από τη στιγμή που το κέντρο μας δεν είναι αυτό που θα μας κερδίσει τα παιχνίδια αλλά οι 4 μπροστά πρέπει εκεί να καλύψουμε τα κενα πρώτα.

      Αρτέμης ο ένας και μοναδικός από το Καστελόριζο.

      Διαγραφή
    2. Επιμένω σε αμυντικό μέσο - κόφτη όπως λες. Ούτε ο Μαρκίζιο ΄ούτε ο Κεντίρα είναι γι` αυτό το ρόλο. Εδώ χρειάζεται ο Ματουιντί, αλλά την Παρί δεν την εμπιστεύομαι. Είδες το ποισιά - συνεννόηση έκανε με τον Ντάνι Άλβες... Chris

      Διαγραφή
    3. ..δεν έχουμε παίχτες στο κέντρο που να τρέχουν πολύ και να σταματάνε τις επιθέσεις... Chris

      Διαγραφή
  2. Μια ερώτηση...Μήπως ξέρετε αν υπάρχει και για windows phone η εφαρμογή;Ευχαριστώ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν το ξέρουμε αλλά αυτό λειτουργεί αυτόματα. Κατεβάζεις το App και ανάλογα το λογισμικό, τρέχει. Οπότε μάλλον υπάρχει μόνο για iOS και Android.

      Διαγραφή