14 Ιουλ 2017

«Φωτιά» από τους οπαδούς της Γιούβε για τον Μπονούτσι: Θα τα πούμε στο Stadium για να δούμε από τι πάστα είσαι φτιαγμένος...

Οι φωτογραφίες του Λεονάρντο Μπονούτσι στην curva Sud και οι δηλώσεις του μέχρι και πριν λίγους μήνες, κάνουν... παρέλαση στα social media.

«Εγώ να φύγω από τη Γιουβέντους; Μάλλον κλειδώστε με στις θύρες του Juventus Stadium γιατί δεν θα φύγω ποτέ», έλεγε ο Μπονούτσι στις 17 Νοεμβρίου 2016, πριν οκτώ μήνες δηλαδή. Και τώρα προκαλεί το γέλιο των οπαδών της Γιούβε, όπως γράφουν διάφορα μηνύματα στα social media αυτές τις ώρες.

Ο Λεονάρντο δεν έμεινε στο ότι ήταν ένας ποδοσφαιριστής που βελτιωνόταν συνεχώς και είχε κερδίσει την εκτίμηση του κόσμου. Το προχώρησε πολύ περισσότερο, πλασάροντας τον εαυτό του σαν... uno di noi. Οι φωτογραφίες του από την curva Sud, παρέα με τους Drughi, σε αγώνες που ήταν τιμωρημένος ή τραυματίας, επίσης παρελαύνουν στα social media, με μηνύματα του στυλ: «Ανάμεσα σε Τορίνο και Μιλάνο είναι μικρός ο δρόμος Μπονούτσι, αρκετός όμως για να σε κάνει να χάσεις αξίες, λόγο και σοβαρότητα. Καλή ζωή Μπονούτσι...».


Ο Ιταλός αμυντικός ακούει πολλά επειδή έλεγε πολλά και αφού του υπενθυμίζουν ότι ο σύντροφος του στην άμυνα αυτά τα επτά χρόνια, ο Κιελίνι, είχε παίξει και Serie B κάποτε, οι οπαδοί στα σχόλια τους αναφέρουν το «Ανανέωσα ως το 2021! Επέλαξα το σπίτι όπου έγινα σπουδαίος ανάμεσα σε σπουδαίους. Ενας μόνο στόχος: Συνεχίζουμε να νικάμε!», που είπε πριν λίγους μήνες, τον ενημερώνουν για ένα πράγμα.

«Θα τα πούμε στο Stadium για να δούμε από τι πάστα είσαι φτιαγμένος...». 


9 σχόλια:

  1. Η πουτανα η τεχνολογία και το ίντερνετ δεν βοηθα τους σημερινούς και... Μεθαυριανους ποδοσφαιριστές. Και τα γραπτά μένουν και οι φωτογραφίες. Μεγάλοι παίκτες (στα συμβόλαια) μικραίνουν όταν παίζουν με τα συναισθήματα των οπαδών. Από την στιγμή που δεν τον έχουν υποστηρίξει οι συμπαίκτες του το πράγμα βρωμάει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Από τότε που ήρθε ο Αλέγκρι κάθε χρόνο φεύγει τουλάχιστον ένας πρωτοκλασατος παίκτης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Απο τότε που ήρθε ο Αλέγκι που και εγώ ο ίδιος αντιπαθούσα η ομάδα πήρε 3 νταμπλ και έχει φτάσει 2 φορές στον τελικό και ας μην ηρθε το τρόπαιο.Με λίγα λόγια επέστρεψε για τα καλά.Το ότι φεύγει ένας παίκτης δεν σημαίνει ότι οφείλετε στον ίδιο.Ο Πογκμπά έφυγε για ένα σκασμό λεφτά.Ο Βιντάλ ήταν μια απο τις αιτίες που έφυγε ο Κόντε κτλ.

      Διαγραφή
    2. Το καλύτερο νέο για την Γιουβε! 40 μυρια και ξεφορτωθήκαμε τον κλικαδόρο ανακατωσούρα που από άμπαλος έγινε παίχτης και τον αντιμετωπίζουν τα ΜΜΕ λες και είναι ο Μαλντίνι! Στο καλό και με κορδέλα...

      Διαγραφή
    3. Πήγαμε 2 τελικούς αλλά τους χάσαμε και τους δύο με σκορ 2-7.Η Ρεάλ και η Μπαρτσελόνα δεν πουλάνε κάθε χρόνο,ακόμα και οι Αγγλικές,που παραπαίουν αγωνιστικά,δεν πουλάνε.Κρατάς τους παίκτες και αγοράζοντας γίνεσαι κάθε χρόνο όλο και πιο δυνατός.Η Γιουβέντους έπρεπε να αντικαταστησει τον Βιντάλ,μετά τον Πογκμπα,έτσι δεν εξελίσσεσαι.
      Ο Αλέγκρι(ο οποίος ειναι Master κατ'εμέ στην τακτική) είναι ότι πρέπει για την διοικηση γιατί δεν βάζει βέτο σε καμία πώληση(άσε που ακούγεται ότι μπορεί να έχει χάσει και τα αποδυτήρια).Ποιος μπορεί να μου πει εμένα ότι του χρόνου δεν θα φύγει ο Ντυμπαλά.
      Εδώ οι Μιλανέζοι που εδώ και πέντε χρόνια δεν έχουν μπει πετάδα με αυτή την μεταγραφή,δώρο της διοικησης μας,βγάζουν γλώσσα(και γιατι να μην βγάζουν).

      υγ1.Περιμένω δηλώσεις Μαρότα,Αλέγκρι.
      υγ2.Τουλάχιστον πουλήστε τον με περισσότερα,σε ανταγωνιστή τον δίνετε.
      υγ3.Αυτη την βδομάδα θα κλειναμε Κόστα,Μπερναντέσκι και Ματουιντί...

      Διαγραφή
  3. Ίσως ο κορυφαίος αμυντικός στον πλανήτη αυτή τη στιγμή.Αλλά μη ξεχνάμε ότι η Γιούβε έιναι υπεράνω προσώπων.Ήρθαν και έφυγαν παίκτες σα το Ζιντάν αλλά η ομάδα παρέμεινε στην κορυφή.Η Μίλαν απέχει πολύ αυτή τη στιγμή απο τη σταθερότητα και την ποιότητα της Γιουβέντους.Μπερναρντέσκι και ένας καλός μέσος θα ανοίξουν ακόμα την ψαλίδα.Όσο για τα στόπερ ας μην αποκτηθεί κανείς.Κιελίνι και στα βαθιά Ρουγκάνι και Καλντάρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Εκεί που λέγαμε ότι η νέα εποχή (νέο σήμα) θα συνδυαστεί με μεγάλη μεταγραφή τελικά συνδυάστηκε με μεγάλη φυγή και μάλιστα από τον ιταλικό κορμό! Μόνο με μεταγραφή τύπου Βεράτι καλύπτεται εν μέρει η ζημιά στο μυαλό των οπαδών.. Αγωνιστικά δεν ξέρω αν μπορεί να καλυφθεί εύκολα αν και είμαι από αυτούς που πιστεύουν στον Ρουγκάνι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Είμαι αηδίασμενος με τον βλακα τον Μαροττα! Δηλαδή η αρσεναλ που δεν πουλάει και τους κρατάει με το ζόρι είναι ηλιθια; Γελοιε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Πάντα θα αγαπώ τον Bonucci και θεωρώ άδικο το ξέσπασμα κατά του.. Ποτέ δεν θα τον μισήσω γιάτι μου εχεί δώσει πολλούς λόγους να τον θαυμάζω και να τον αποθεώνω και ως ηγέτη και ως παίκτη.. Αλλά... Σε μια κατάσταση έστω και όπως το Calciopoli πολεμάς τους πάντες όμως ενομένος.. Πολεμάς με τους εξωτερικούς και κατα φύσην αντιπάλους σου, είτε λόγω απλά πρωταθλήματος είτε κάτι περισσότερο σε άλλες περιπτώσεις.. Όταν όμως είναι εμφίλιος!? Όταν η ομάδα μάχεται με την ομάδα!? Πως μα αντιμετωπίσει διοίκηση/τεχνικούς και χωρίς το μεγάλο σύμμαχο, που πολλοί έχουν, τους συμπαίκτες.. Πριν τον καταδικάσουμε θυμιθήτε πως έφυγε ακόμα και ο ΜΕΓΑΣ Del Piero.. Οπότε κατα την γνώμη μου πριν κακολογήσουμε και πριν ξεχάσουμε, ας ρίξουμε ένα βλέμμα στον κατάσταση αυτή, σε όσα έκανε και είπε.. Στην οπαδική "ηγεσία" που έδειξε και σε όσα έκανε για μας και ίσως δουμε πως ήταν όλα αληθινά.. Όχι απλά ένα όνειρο.. #ForzaLeo #GoodLuck #Gracias

    #ForzaJuve #ILoveJu

    ΑπάντησηΔιαγραφή