15 Ιουλ 2017

Τελικά η ομερτά στη Γιουβέντους καλά κρατεί απλά κάποια πράγματα δεν κολλάνε καθόλου…

Τελικά τα όσα κυκλοφόρησαν από το έγκυρο football-italia.net, διαψεύστηκαν από τον Μάριο Μάντζουκιτς.

Ετσι, η ομερτά στη Γιουβέντους για το τι έγινε στον τελικό του Champions League καλά κρατεί. Αυτά που φέρεται να είπε ο Κροάτης, αλλά δεν τελικά δεν είπε, ακούγονται κάπως βατά, όμως. Ο Ντάνι Αλβες όταν έφυγε για την Παρί είπε πως δεν ακούνε μουσική στα αποδυτήρια της Γιουβέντους. Μήπως ήθελε να πουν δεν ακούν μουσική στη… διαπασών;

Ο Βραζιλιάνος έφυγε ελεύθερος και ο Μπονούτσι έφυγε μέσα σε δύο ημέρες με λιγότερα λεφτά απ’ όσα θα μπορούσε να φέρει. Αλλά στα αποδυτήρια του Κάρντιφ δεν έγινε τίποτα. Οπως τίποτα δεν γινόταν και κατά τη διάρκεια της σεζόν.

Κανείς δεν κουνήθηκε στο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι. Ούτε ο Ντιμπάλα ή ο Λιχτστάινερ  που την «είπαν» στον προπονητή τους όταν έγιναν αλλαγή. Ποτέ ο Μπονούτσι δεν έδωσε οδηγίες κατά τη διάρκεια του αγώνα και ποτέ δεν τιμωρήθηκε γι’ αυτό.


Ο προπονητής φαίνεται πως έχει τον έλεγχο, η διοίκηση επιμένει πως δεν έγινε τίποτα στον τελικό του Champions League. Απλά δύο παίχτες έφυγαν με συνοπτικές διαδικασίες και με πολύ λιγότερα λεφτά στο σύνολο και δύο άλλοι, Κιελίνι και Μαρκίζιο, πίκαραν τον Ιταλό συμπαίκτη τους που έφυγε για τη Μίλαν.

Ο Μάντζουκιτς διαψεύδει όσα του χρεώνουν. Μάλλον ξέχασε να πει στο δημοσιογράφο που μιλούσε πως είναι… off the record.


2 σχόλια:

  1. Τελικά μούφα οι δηλώσεις του Ματζουκιτς,δεν έγιναν ποτέ.Βέβαια πως αντιδρούν οι παίκτες με την φυγή αυτών των δύο κάτι θα έχει γίνει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αρα ουτε ο Καπελο,Λιπι και Τραπατονι τον ειχαν αφου παρουσιαζοντουσαν παρομοια περιστατικα...μαγκες χαλαρωστε δεν βρωμανε τα παντα με το παραμικρο,αυτα γινονται παντου

    ΑπάντησηΔιαγραφή