5 Ιουλ 2017

Είναι θέμα τακτικής της Γιούβε ή τελικά υπάρχει κάποιο πρόβλημα στον μεταγραφικό σχεδιασμό;

Η Γιουβέντους προκαλεί... απόγνωση στα ιταλικά ΜΜΕ, τα οποία δεν ξέρουν τι να πουν πλέον.

Το περσινό καλοκαίρι οι μπιανκονέρι είχαν κάνει δυναμικό ξεκίνημα στη σεζόν και αυτές τις μέρες δούλευαν πάνω στην υπόθεση Ιγκουαΐν.

Φέτος, όμως, δεν έχουν κάνει τίποτα προς το παρόν. Γενικά στην Ευρώπη, αν θέλουμε να είμαστε δίκαιοι, η μεταγραφική περίοδος είναι πολύ ήρεμη και δεν έχει γίνει κάποια τρομερή κίνηση αλλά η αλήθεια είναι ότι δεν μας ενδιαφέρει (και τόσο...) τι γίνεται αλλού.

Το θέμα είναι η Γιούβε και η Γιούβε προκαλεί πλέον απόγνωση στους Ιταλούς δημοσιογράφους, οι οποίοι δεν ξέρουν τι να πουν και τι να γράψουν.


Οι μπιανκονέρι προφανώς δουλεύουν τις υποθέσεις που θέλουν αλλά δεν ανακοινώνουν τίποτα, ούτε καν τον Σικ που έχει περάσει και από ιατρικές εξετάσεις, με συνέπεια όλα τα ιταλικά ρεπορτάζ να είναι... αναμάσημα των προηγούμενων.

Απλά, βρίσκουν άλλα λόγια για να διατυπώσουν τα ίδια πράγματα. Το ερώτημα, επομένως, είναι ένα: Είναι τακτική της Γιούβε και θα έρθουν οι ανακοινώσεις μαζεμένες ή υπάρχει κάποιο πρόβλημα;


3 σχόλια:

  1. Το είπατε μόνοι σας παιδιά. Η Ευρώπη είναι ήρεμη αυτή την στιγμή. Παζάρι είναι και η αλεπού δεν φωνάζει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Θεμα τακτικης παιδες.
    Για αρχη στη θεση του τερματοφυλακα ακομη και να μην φυγει ο Νετο ειμαστε καλυμενοι και για φετος.
    Αμυνα θελουμε μονο ενα δεξι μπακ το οποιο θα το παρουμε ακομη και αν ειναι ο Ντε τσιλιο ή Ντανιλο.
    Κέντρο με την επιστροφή του μαρκίσιο απο την αρχή της χρονιάς θα ειμαστε κομπλέ ακομη και χωρίς καποια μεταγραφή.
    Στα άκρα αν υπολογισουμε οτι θα επιστρέφει ο Πιάτσα και με την δεδομένη οτι ο Μπερναντεσκι λογικα θα υπογραψει σε εμας ειμαστε πληρης.
    Επιθετικα τωρα θεωρω οτι ο Σινκ θα μεινει στη γιουβε αλλωστε γιαυτο ψαχνουν αντικαταστατη στην Σαμπ.

    Γενικα φετος το παιζει πολυ καλα το παιχνιδι η διοικηση. Δεν παει σε κινησεις πανικου. Περιμενει γιατι ξερει οτι δεν υπαρχει τρελο χρημα εξω αλλα το πιο σημαντικο ειναι οτι δεν υπαρχει συγκριση για την προοπτικη καθε ομαδας. Η Γιουβε πλεον ειναι ομαδα που θελει να ερθει ενας παικτης να κανει πρωταθλητισμο αλλα και ενας πιτσικρικας που θα ωριμασει σωστα και δεν θα τον πιεσουν για αποτελεσματα.
    Εξαλλου φετος απο την βασικη 11αδα μονο ο Ντανι αλβες θα λειπει. Ολοι οι αλλοι ειναι ηδη δεμενοι αρμονικα μεταξυ τους απο τακτικης αποψης παντα.
    Απλα αυτο που θεωρω ειναι οτι πολλες ομαδες θελουν να πουλησουν παικτες και οταν αρχιζει να πλησιαζει ο αυγουστος θα πεσει μαχαιρι στις τιμες τους κατακορυφα και αυτο περιμενουν στην διοικηση.

    Αρτεμης ο ενας και μοναδικος απο το καστελλοριζο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η Γιουβέντους αφήνει να εννοηθεί, εμμέσως πλην σαφώς, πως από εδώ και πέρα θα κινείται όπως οι υπόλοιποι big της Ευρώπης. Περιμένοντας δηλαδή και όχι να την πιάνουν κοτσο. Δείχνει έτσι πως έχει τον κορμό των παιχτών και θα κάνει τις απαραίτητες και στοχευμένες κινήσεις. Γι αυτό και αργούν οι ανακοινώσεις και ο σχεδιασμός.
    Forza Juve...!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή