12 Ιουλ 2017

Μπηχτή Ντάνι Αλβες για τη Γιουβέντους αλλά και το τρόπαιο του Champions League

Ο Ντάνι Αλβες υπέγραψε στην Παρί Σεν Ζερμέν και απέδειξε, με τις δηλώσεις του, ότι έχει θέμα με τη Γιουβέντους.

Ο Βραζιλιάνος τελικά επέλεξε τους Γάλλους αντί της Μάντσεστερ Σίτι του Πεπ Γκουαρντιόλα επειδή του πρόσφεραν περισσότερα λεφτά και στις δηλώσεις του έβγαλε κακία για τη Γιούβε.

Ο Αλβες ρωτήθηκε για τις διαφορές της Παρί με τους μπιανκονέρι και απάντησε αρχικά: «Φιλοδοξία και οργάνωση, εδώ όλα είναι σε μια σειρά».


Συνέχισε λέγοντας: «Σε αυτή την ομάδα λείπουν λίγα για να κατακτήσει το Champions League και ελπίζω να την βοηθήσω να πετύχει τον στόχο. Δεν θέλω να μιλάω για το παρελθόν, εδώ υπάρχει φιλοδοξία και οργάνωση».

Αντε να δούμε και τη νέα σεζόν την φιλόδοξη και οργανωμένη Παρί Σεν Ζερμέν...


8 σχόλια:

  1. το ψεμα που ειναι? οτι οργανωτικα η γιουβε ειναι ενα μπουρδελο εδω και χρονια? οτι φερνει παιχτες κατωτερους του ονοματος της και τους βαφτιζουν τα μμε παιχταραδες? οτι καποιοι που επαιξαν χρονια βασικοι, λογω καβουριων στο μπατζετ, παλιοτερα δεν θα τους αφηναν ουτε να μπουνε στο γηπεδο να δουνε αγωνα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Οργανωτικά δεν είναι αυτό που λες, σε καμία περίπτωση. Μην μπερδεύεις την οργάνωση με μια καλή μεταγραφή ή κάτι σχετικό. Επειδή είχε -και έχει- οργάνωση πήρε τον ίδιο τσάμπα. Επειδή έχει οργάνωση μετά από 11 χρόνια έχει κερδοφορία και θετικούς ισολογισμούς.

      Έχουν παίξει παίκτες που δεν άξιζαν. Αλλά με την ομάδα που πήγε φέτος ο Ντάνι Αλβες βα πάρει το Champions League, δεν ήταν όπως αυτή που αναφέρεις. Το σχόλιό σου είναι μηδενιστικό. Και όπου έχεις δίκιο, μάλλον το χάνεις..

      Και μην ξεχνάς πως στο ποδοσφαίρο, Βραζιλιάνος είναι περισσότερο... επάγγελμα, παρά εθνικότητα.

      Forza Juve!

      Διαγραφή
    2. οταν εισαι γιουβεντους το να παρεις τζαμπα ενα 33χρονο μπακ δεν το λες και κατορθωμα. το τι γινεται στον ισολογισμο λιγο ενδιαφερει τον οπαδο. την γιουβε αλλιως την μαθαμε και κοντευει 10ετια που κανουν παρελαση απο την 11αδα λεμιναδες, ασαμοες, λιχτσταινερς και παρα πολλοι επισης μετριοι. αν δεν ηταν μπουρδελο θα μπορουσε να κρατησει παιχτες επιπεδου τεβεζ, μορατα, πογκμπα και βινταλ (δεν αθωωνω την προδοσια και την φραγκολατρεια των 2 τελευταιων) οπως η ναπολι κραταει τοσα χρονια και εχει γινει σημαια παιχτες οπως ο χαμσικ που ειναι αναλογης ποιοτητας. κατσε και δες τα τελευταια χρονια οι πραγματικα καλοι παιχτες που εχουν ερθει πανω απο 3ετια δεν εκατσαν. η γιουβε επρεπε να εχει τον νταγκλας κοστα αλλαγη του αζαρ, αντι γι αυτο καθε χρονο βλεπουμε και εναν μπαλαντερ στην 11αδα να παιρνει συμμετοχες. συζητανε για μπερναντεσκηδες και ντισκοιλιους. αστεια πραματα. δεν ειναι κουβεντες για γιουβε αυτες. ολα αυτα δεν φανερωνουν υγεια. φανερωνουν απο την μια καβουρια και επιλογη οικονομικων (για τα δεδομενα της) λυσεων και απο την αλλη παρτυ μανατζαρεων. και ο ιγκουαιν 3ετια το πολυ να κλεισει. τωρα εσενα αμα οι απαιτησεις σου περιλαμβανουν καποιον σικ, εγω περιμενω εδω και καμια 5ετια τον καβανι. δεν στα λεω επιθετικα αλλα βαρεθηκα με τις χρυσες μετριοτητες που βαφτιζονται παιχτουρες και γι αυτο δεν κανεις το βημα παραπανω στην ευρωπη (περα απο αλλους περιεργους παραγοντες που εχουν να κανουν με ισπανια μερια).

      Διαγραφή
  2. Φυσικα και εχουν φιλοδοξια να πετανε 16 χαρτια για 2 χρονια σε πρωην παικτες. και οργανωση για να τρωνε 6 γκολ σε εναν αγωνα. Γιωργος Κ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η αποκαθήλωση του Ντάνι Άλβες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ρε σεις αφηστε τον αλβες να λεει ο,τι θελει...ουτως η αλλως παπους ηταν και σε λιγο θα εφευγε τι να τον κανει η Γιουβε!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τα λεφτα δεν φερνουν την ευτυχια...φερνουν ομως τον ντανι αλβες στην παρι,πραγμα που τον κανει ευτυχΕσμενο xD.Ευχαριστουμε για ολα οσα προσφερε φετος στο συλλογο,αλλα μεχρι εκει

    ΑπάντησηΔιαγραφή