15 Ιουλ 2017

Το καρφί του Μαρκίζιο στον Μπονούτσι

Μετά τον Τζόρτζιο Κιελίνι, ήταν η σειρά του Κλαούντιο Μαρκίζιο να ρίξει το καρφί του για τον Λεονάρντο Μπονούτσι.

Το τι πραγματικά έγινε στα αποδυτήρια της Γιουβέντους και ποιος ήταν ο ρόλος του Μπονούτσι, θα το μάθουμε κάποια στιγμή. Αργά ή γρήγορα, η αλήθεια πάντα έρχεται στο φως και το ίδιο θα γίνει και με αυτή την ιστορία.

Προς το παρόν μόνο υποθέσεις μπορούμε να κάνουμε και όλες οδηγούν ποιος μια κατεύθυνση: Ανάμεσα στον Μπονούτσι και τους συμπαίκτες του, τα πράγματα μόνο καλά δεν πρέπει να ήταν. Και αυτό που έχει σημασία, είναι ότι αυτό φροντίζουν τώρα, με πλάγιο τρόπο, να το δείχνουν όχι όποιοι κι όποιοι από τους συμπαίκτες του αλλά τα... αδέρφια του σε αυτά τα επτά χρόνια.


Μετά τα όσα αναφέραμε για τον Κιελίνι, ενδιαφέρον έχει και μία κίνηση του Μαρκίζιο. Συγκεκριμένα, στο Ιnstagram του Μπονούτσι, ο λογαριασμός μιας fan page του Πάουλο Ντιμπάλα ανέβασε μια φωτογραφία του Μαρκίζιο από όταν ήταν μικρό παιδάκι στα τμήματα υποδομής και έγραψε προς τον Μπονούτσι: «Αναγνωρίζεις αυτό το παιδάκι; Είναι ο άντρας που τρέχει ελεύθερος τώρα στα γήπεδα προπόνησης του Βινόβο. Είναι αυτός ο άντρας που αφιέρωσε όλη του την καριέρα στη Γιουβέντους, κάνοντας ντεμπούτο την σεζόν που η ομάδα ήταν στη Serie B. Είναι ο άντρας που κατά τη διάρκεια της σεζόν 2007-08 ήταν δανεικός στην Εμπολι και από την στιγμή που επέστρεψε στο σπίτι κατάλαβε ότι πρέπει να κάνει κάτι σπουδαίο. Αρνήθηκε τις Μπάγερν Μονάχου και Τσέλσι λόγω αγάπης προς την φανέλα, λόγω του δεσμού του με τους τιφόζι, λόγω του ότι πραγματοποιούσε το όνειρο του. Να παίζει ποδόσφαιρο με τη φανέλα της ομάδας που αγαπάει».



Σε αυτό το σχόλιο, λοιπόν, ο Μαρκίζιο αποφάσισε να κάνει «like». Μάλλον είναι ξεκάθαρη η μπηχτή...


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου