13 Ιουλ 2017

Η μονολεκτική απάντηση του μάνατζερ του Μπονούτσι στην ερώτηση αν θα φύγει ο Λεονάρντο

Ο μάνατζερ του Λεονάρντο Μπονούτσι δεν τα λέει και τόσο καλά σχετικά με το τι σκέφτεται ο πελάτης του.

Με αφορμή το απίθανο μεταγραφικό σενάριο που μετέδωσε η Sportmediaset, σε εκπομπή του Sportitalia χθες το βράδυ επικοινώνησαν τηλεφωνικά με τον Αλεσάντρο Λούτσι προκειμένου να διαπιστώσουν πώς έχουν τα πράγματα.


Ο διάλογος ήταν πολύ σύντομος αλλά όχι και καθησυχαστικός για τους οπαδούς της Γιουβέντους. «Μα υπάρχει αλήθεια πιθανότητα να φύγει ο Λεονάρντο από την Γιούβε;», ήταν η ερώτηση που έγινε προς τον μάνατζερ, για να απαντήσει αυτός: «Δουλεύω...».


2 σχόλια:

  1. Στο καλό να ηρεμήσει η ομάδα από τον κλικαδόρο. Δεν ξεχνάμε ότι τα κραξίματα που του ρίχναμε του άμπαλου. Τον έκανε μάγκα ο Μπουφόν και ο Μπαρτζάλι και σήκωσε και την μύτη του, την είδε Σιρέα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σε περίπτωση που πραγματοποιηθεί το ντιλ (αν και μου κάνει εντύπωση το ότι γράφουν ότι ο Μπονούτσι λέει ναι σε πιθανή μετακίνηση στην Μίλαν) και αποκτήσει η Γιούβε Ντε Σίλιο, Ρομανιόλι (ο επόμενος μεγάλος Ιταλός στόπερ μαζί με Ρουγκάνι Καλντάρα) και κάποια μύρια δεν ξέρω αν θα είναι χαμένη η Γιούβε.. Μια τριάδα στην άμυνα με Καλντάρα Ρουγκάνι Ρομανιόλι δεν θα είναι απαραίτητα κακή για την Μεγάλη Κυρία. Ποια είναι η γνώμη σας;

    ΑπάντησηΔιαγραφή