2 Ιουλ 2017

Πώς μια «σίγουρη» μεταγραφή έχει χάσει έδαφος

Η περίπτωση Ντάγκλας Κόστα χάνει συνεχώς πόντους και οι πιθανότητες απόκτησης του έχουν μειωθεί κατά πολύ.

Μέχρι και πριν μία εβδομάδα έμοιαζε σχεδόν σίγουρο ότι ο Βραζιλιάνος εξτρέμ θα ντυνόταν μπιανκονέρο αλλά τα δεδομένα έχουν αλλάξει δραματικά.

Η Γιουβέντους δεν έχει διάθεση να προσφέρει τα 50 εκατ. ευρώ που θέλει η Μπάγερν Μονάχου, η οποία δεν ρίχνει τις απαιτήσεις της, ενώ και οι Βαυαροί προσπαθούν να καταλάβουν αν θα μπορέσουν ή όχι να αποκτήσουν εξτρέμ ώστε να μπορούν να δώσουν τον Ντάγκλας Κόστα.


Οπως και να έχει, ο ιταλικός Τύπος αναφέρει σήμερα ότι η περίπτωση Κόστα χάνει συνεχώς πόντους και από εκεί που έμοιαζε έκπληξη το να μην γίνει μεταγραφή, τώρα θα θεωρείται έκπληξη αν γίνει.


5 σχόλια:

  1. Ακόμη και σήμερα μετά από τόσες επιτυχίες είστε αγνωμονες. Έχετε ίσως την καλύτερη διοίκηση στο κόσμο. Κάνει τα πάντα για να έχει η ομάδα βελτίωση κάθε χρόνο και ακόμη παραπονιέστε. Φυσικά και δεν αναφέρομαι σε αυτό το άρθρο αλλά γενικά. Στους περισσότερους από εσάς δεν αξίζει να είστε Γιουβέντους. Έχετε μάθει να γκρίνιαζεται ασχέτως αποτελέσματος.
    Ο άλλος παραπονιεται γιατί έφυγε ο Βιντάλ. Ο άλλος γιατί ο πογκμπα. Ο άλλος για τον Σάντρο. Η διοίκηση ξέρει. Τι πιστεύετε ότι είναι χαζοί; Δεν θέλουν να κερδίζει η ομάδα. Αλλά τι να κανει όταν ο ένας θέλει να είναι στα καζίνο. Ο άλλος να αρπάξει όσο πιο πολλά και ο τελευταίος να περιμένει(δικαίως) ένα καλύτερο συμβόλαιο σε σύγκριση με τους υπόλοιπους στην ομαδα. Έλεος πια με τους ανίδεους εδώ μέσα. Διαχειριστές και μη.

    Αρτέμης από το Καστελόριζο ο ένας και μοναδικός .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αρτέμη σου έχει πει ποτέ κανείς πως γράφεις εύστοχα, πετυχημένα ή έξυπνα σχόλια; Αν ναι, σου έχει πει ψέματα.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμε τυπε δεν με νοιάζει τι λένε οι άλλοι. Αλλά είμαι σίγουρος ότι για να έγραψες , σίγουρα έχω πει κάτι εύστοχο γι'αυτό άλλωστε και σε ώθησε να γράψεις και καλά κάτι που πιστεύεις ότι θα μου την πει.

      Αρτέμης από το Καστελόριζο ο ένας και μοναδικός.

      Διαγραφή
    3. Είσαι ωραίος ρε Αρτέμη γιατί λες τα πράγματα ως έχουν.Εγώ πιστεύω πως είμαι από αυτούς που γκρινιάζουν ασχέτως αποτελέσματος αλλά γκρινιάζω με την καλή έννοια,δηλαδή όταν κερδίζουμε και βλέπω πως η ομάδα δεν τα πάει καλά δεν παρασύρομαι από την νίκη αλλά λέω (τις περισσότερες φορές απο μέσα μου και πολύ σπανιότερα σχολιάζοντας σε σάιτ) πως ωραία η νίκη αλλά κάναμε αρκετά λάθη,κάτι σαν τον αλλεγκρι ένα πράμα.Δεν θέλω να το παίζω προπονητής γιατί δεν είμαι απλώς λέω αυτά που όλοι βλέπουμε αλλά λίγοι τα λένε καθώς παρασύρονται από το αποτέλεσμα.Τέλος θα συμφωνήσω πως στην διοίκηση είναι επαγγελματίες και ξέρουν τι κάνουν και μπορεί κάποιες φορές οι κινήσεις τους να μην αρέσουν στους φιλάθλους και τους οπαδούς αλλά πρέπει να σκεφτόμαστε πως και αυτοί είναι άνθρωποι που κάνουν την δουλειά τους και προσπαθούν να βγάλουν λεφτά,μην ξεχνάμε πως οι καιροί περνάνε και δεν είναι όλοι όπως ο Τζιανι Ανιελι που ήταν εκτός από επιχειρηματίας και οπαδός της γιουβεντους.Καλό μήνα και ας ελπίσουμε να γίνουν και άλλες έξυπνες και σωστές κινήσεις,στο κάτω κάτω αν δεν γίνουν η ζωή συνεχίζεται και εκτός από μπάλα υπάρχουν και άλλα σοβαρά θέματα που απασχολούν την καθημερινή μας ζωή.Forza Juve!!!⚪⚫

      Διαγραφή