6 Ιουλ 2017

Αντρέα Ανιέλι: Η Γιούβε έχει μόλις αρχίσει, τα έξι πρωταθλήματα είναι το σημείο εκκίνησης

Ο Αντρέα Ανιέλι μίλησε στην Tuttosport και υποσχέθηκε μεγάλες μεταγραφές και περισσότερες επιτυχίες ενώ αναφέρθηκε στην εμμονή του Champions League και στις φήμες για το ημίχρονο στο Κάρντιφ.

Οι κυριότερες ατάκες του προέδρου της Γιουβέντους είναι οι εξής...

- «Ο,τι έχει χτιστεί στα πρώτα μου επτά χρόνια ως πρόεδρος είναι απλά η βάση για τις μελλοντικές επιτυχίες μας. Η Γιούβε έχει μόλις αρχίσει. Τα έξι πρωταθλήματα είναι το σημείο εκκίνησης. Δεν είναι αλήθεια ότι η Serie A δεν είναι ανταγωνιστική, αλλά ελπίζω ότι οι ομάδες από το Μιλάνο μπορούν να μας ανταγωνιστούν ξανά».

- «Αν θα αποκτήσουμε κι άλλους top players όπως ο Ιγκουαΐν; Δεν μπορούμε να κάνουμε πίσω τώρα».


- «Η ήττα στον τελικό του Champions League; Λυπάμαι για το Κάρντιφ αλλά μια σεζόν δεν μπορεί να κριθεί από 20 λεπτά».

- «Τίποτα δεν έγινε στα αποδυτήρια στο ημίχρονο. Ημουν εκεί. Υπάρχει μόνο ένας τρόπος για να ξεπεράσουμε την εμμονή με το Champions League: Να το κατακτήσουμε!».


2 σχόλια:

  1. όμορφα λόγια, αγαπητέ πρόεδρε, βγάλε όμως έξω και τα λεφτά. Μη δίνεις κάθε χρόνο, τουλάχιστον 1 βασικό. Δώσε έναν παίχτη μόνο όταν έχεις πάρει τον αντικαταστάτη του. Λες να πάρεις το Champions. Για να ελπίζεις πως θα το κατακτήσεις, πάρε έναν ακραίο επιθετικό μεγάλης κλάσης ή δύο όπως ακούγεται, 2 στο κέντρο, έναν αμυντικό χαφ τύπου Βεράτι - Ματουιντί , έναν δεξί ακραίο αμυντικό, τον αντικαταστάτη του Μπουφόν και τά τον Ιανουάριο τον Ιμπραίμοβιτς. Δώσε μετά όσους περισσεύουν. Chris il Capo

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλά τα λες Αντρέα,από λόγια χορτάσαμε,έργα θέλουμε να δούμε. Η ομάδα πονάει στο κέντρο,στα μπάκ και στα εξτρέμ. Οπότε όπως λες μην κάνεις πίσω και δώσε στο Μαξ τα εργαλεία που ζητάει για να σηκώσουμε την καταραμένη κούπα...
    Forza Juve...!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή