1 Αυγ 2017

Χάμσικ: Ποτέ δε σκέφτηκα πραγματικά να πάω στη Γιουβέντους

Με αφορμή τις μετακινήσεις από τη μία ομάδα στην άλλη, ο Μάρεκ Χάμσικ μίλησε για την αφοσίωσή του στη Νάπολι κριτικάροντας και τον Ιγκουαΐν ενώ είχε μια ατάκα και για τη Γιουβέντους.

Ο μέσος των παρτενοπέι στάθηκε στην απόφαση του 2011 να απορρίψει τη Μίλαν για λογαριασμό της ομάδας που αγωνίζεται εδώ και μία δεκαετία.

«Πάντα ένιωθα καλά στη Νάπολι. Γιατί να φύγω;», απάντησε ο Χάμσικ. «Ενιωθα σημαντικός σε αυτόν τον σύλλογο και επέλεξα να κρατήσω αυτό το συναίσθημα. Οσοι έφυγαν έχουν καταλήξει να το μετανιώνουν», πρόσθεσε.


Συνέχισε λέγοντας: «Αυτό πως αυτό που έγινε με τον Ιγκουαΐν είναι το σημερινό ποδόσφαιρο. Κανείς δε συγχωρεί αν πας σε κάποιον αντίπαλο. Αν και κάποιες αποφάσεις πρέπει να είναι σεβαστές, καταλαβαίνω την αγάπη των οπαδών και γι’ αυτούς δε θα το έκανα».

Αναφερόμενος στο έντονο φλερτ που είχε αναπτυχθεί το 2011 με τη Μίλαν, ο Χάμσικ είπε. «Ημουν πιο νέος τότε και είχε περάσει από το μυαλό μου. Δε θα άφηνα ποτέ τον ατζέντη μου όμως να καθορίσει το μέλλον μου». Και κατέληξε: «Ποτέ δε σκέφτηκα πραγματικά να πάω στη Γιουβέντους».


2 σχόλια:

  1. Ανιέλι αγόρασε τον και δώσε τον δανεικό στην Άσκολι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Προσωπικά σέβομαι και εκτιμώ πολύ τον Hamsik.. Θεωρώ ότι είναι φοβερός παίκτης.. Άξιος αντίπαλος σε σχέση με άλλους.. Βλέπε Naingolan, που πρέπει να είναι από τους λιγότερο ορχεοφόρους και τους περισσότερο υποχθόνιους haters της ομάδας μας! Respect και στους άξιους αντιπάλους εκτός απο τους παίκτες μας. Άλλωστε η ποιότητα των ανταγωνιστών τονίζει το ταλέντο του νικητή...

    #ForzaJuve #FinoAllaFine

    ΑπάντησηΔιαγραφή