10 Αυγ 2017

Ο Αρίγκο Σάκι θέτει μια σημαντική ερώτηση στον Μασιμιλιάνο Αλέγκρι

Ο Αρίγκο Σάκι έχει μόνο μία ερώτηση προς τον Μασιμιλιάνο Αλέγκρι.

Ο πρώην προπονητής της Μίλαν και της εθνικής Ιταλίας έχει μια περίπλοκη σχέση με τον Αλέγκρι τα τελευταία χρόνια, αν και τώρα δείχνουν να τα πάνε καλύτερα από ποτέ. Παρ' όλα αυτά, ο Σάκι που έχει εκθειάσει αρκετές φορές τη Γιουβέντους του Αλέγκρι, έχει μία μεγάλη απορία όπως είπε.

«Στο Champions League κυριαρχούν ομάδες που παίζουν επιθετικά, από την Ρεάλ Μαδρίτης του Αλφρέντο Ντι Στέφανο και τον Αγιαξ των 70's μέχρι την Μπαρτσελόνα του Γκουαρντιόλα», σχολίασε αρχικά και πρόσθεσε...


«Μου αρέσει πάρα πολύ η Γιουβέντους όταν παίρνει την πρωτοβουλία και κάνει παιχνίδι, αλλά αυτό το κάνει μόνο για 15 λεπτά και μετά αμύνεται και ψάχνει τις αντεπιθέσεις. Δεν αξιοποιούν όσο θα έπρεπε τις επιθετικές δυνατότητες τους, τους επιθετικούς τους. Θα ήθελα πολύ να ρωτήσω τον Αλέγκρι γιατί το κάνει αυτό. Φοβάμαι ότι είναι θέμα φυσικής κατάστασης, ίσως η ομάδα να μην μπορεί να παίξει ένα ολόκληρο ματς με τον ίδιο τρόπο. Πολλοί οπαδοί της Γιουβέντους μου κάνουν την ίδια ερώτηση και ειλικρινά θα ήθελα πολύ να ξέρω την απάντηση».


1 σχόλιο: