9 Αυγ 2017

Τα τελευταία νέα στην περίπτωση του Κανσέλο

Αν η Γιουβέντους θέλει τον Ζοάο Κανσέλο, θα πρέπει να αντιμετωπίσει και την Τσέλσι του Αντόνιο Κόντε.

Οπως ανέφερε χθες βράδυ το αγγλικό Sky Sports, οι Λονδρέζοι μπήκαν στη διεκδίκηση του Πορτογάλου δεξιού μπακ της Βαλένθια, ο οποίος εδώ και καιρό γράφεται για τη Γιούβε.


Επίσημη κίνηση από την πλευρά των μπιανκονέρι δεν υπάρχει προς το παρόν, ή τουλάχιστον δεν έχει γίνει γνωστό κάτι τέτοιο, με τον Κανσέλο να είναι στη λίστα και της Τότεναμ.

Οπως και να έχει, το αν θα κινηθεί ή όχι η Γιουβέντους για τον ποδοσφαιριστή της Βαλένθια θα εξαρτηθεί ουσιαστικά από το αν θα αποχωρήσει ή όχι ο Στέφαν Λιχτστάινερ.


3 σχόλια:

  1. Ρε στερημένε καράφλα με την περούκα έχεις καταντήσει χειρότερος και από την ιντερ! Έλεος με όποιον παίχτη κυνηγάμε να μπλέκεσαι στα πόδια μας. Δώστε του ένα ηχηρό χαστούκι εκεί στη διοίκηση του κομπλεξικού μας έχει σπάσει τα νεύρα ο κλάψας. Ντροπή σου ρε ξεφτίλα!!!! Αλλά που να έχεις σκαουτινγκ στο τσελσακι στερημένε φραγκοφονιά!! Ότι ακούς για τον εφιάλτη σου αμέσως να μπεις και εσύ με τη ομαδούλα σου ξεφτίλα!! Μακάρι να πέσουμε σε νοκ άουτ μαζί να σε ΓΛΕΝΤΗΣΕΙ Ο ΑΛΕΓΚΡΙ καραφλοπερούκα κλάψα!!!!! FORZA JUVE!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φίλε είσαι το λιγότερο τραγικός.
      Θα σου εξηγήσω το γιατί.
      Ο Κόντε φίλε μου είναι και ήταν κύριος με εμάς. Είδες να πάει να πάρει τον Πολωνο η τον Βραζιλιάνο που πήραμε φέτος; Η έκανε τον δύσκολο για τον Κολομβιανό; Άρα είσαι λάθος.
      Ακόμη είσαι τραγικός που βρίζεις κάποιον που μόνο τίτλους σε έχει δώσει.
      Επιπλέον για εσένα και τα υπόλοιπα αγοράκια.
      Το ποδόσφαιρο σήμερα είναι χρηματιστήριο. Οι ομάδες εταιρείες και οι παίκτες μετοχές. Λοιπόν όταν μια εταιρία λέει πουλάω αυτή τη μετοχή για ποιον λόγο να εχεις μόνο εσύ την δυνατότητα να την αγοράσεις; Ο καθένας προσπαθεί για το καλύτερο. Και κάτι ακόμη ο τεχνικός διευθυντής του προτείνει τον παίκτη . Δεν διαβάζει τις ισπανικές εφημερίδες ότι πουλιέται ένας παίκτης και παίρνει τηλέφωνα για να τον αγοράσει. Χαλάρωστε. Εξάλλου έχουμε δεξί μπάκ τον Ιταλό.

      Αρτέμης ο ένας και μοναδικός από το Καστελόριζο.

      Υ.Γ
      Βαριόμουν να γράψω τα ονόματα κανόνικα χιχι

      Διαγραφή
  2. Οπότε με τον Λιχσταίνερ θα μείνουμε, Champion League με τον Λιχτστάινερ θα παίζουμε..Όλο και καλυτερεύει..

    ΑπάντησηΔιαγραφή