3 Αυγ 2017

Δουλεύεται ολική ανατροπή για τον Σικ και το ερώτημα για την αιφνιδιαστική κίνηση

Η Γιουβέντους, μέσω του Πάβελ Νέντβεντ, είχε ασχοληθεί αρκετά την περίπτωση του Πάτρικ Σικ. Η μεταγραφή τελικά δεν έγινε.

Ο λόγος ήταν γιατί από τα τεστ που πέρασε διαπιστώθηκε πως είχε ένα πρόβλημα στην καρδιά. Το ιατρικό τιμ ανέλυσε τι έδειξαν οι εξετάσεις και το προπονητικό με το διοικητικό τιμ επέλεξαν να χαλάσουν τη μεταγραφή.

Τώρα, σύμφωνα με ρεπορτάζ της Tuttosport, ο Τσέχος επιθετικός αναμένεται να περάσει εκ νέου από ιατρικές εξετάσεις για να δει η Γιουβέντους αν μπορεί τελικά να τον πάρει.


Αυτή θα είναι η τρίτη φορά που θα τσεκάρει η Γιούβε τον Σικ και όπως γράφει η εφημερίδα του Τορίνο, αν όλα πάνε καλά, θα τον πάρει δανεικό με οψιόν αγοράς (ενώ η αρχική συμφωνία με τη Σαμπντόρια ήταν να τον αγοράσει).

Αν βγουν αληθινά όσα αναφέρει η Tuttosport, το ερώτημα είναι γιατί πιέζει η Γιούβε να πάρει έναν παίκτη που δύο φορές τον έκοψε στα ιατρικά, τη στιγμή μάλιστα που έχει μείνει εκτός προπονήσεων για περίπου ένα μήνα;


6 σχόλια:

  1. Γιατι ειναι παιχταρας!! :P :P ...forza juvee (Σαββας)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Επειδή είναι παικταράς;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΡΕ ΜΑΓΚΕΣ ΣΑΝ ΠΟΛΛΑ ΛΑΧΕΙΑ ΔΕΝ ΜΑΖΕΥΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ??? ΜΠΕΡΝΑΡΝΤΕΣΚΙ, ΣΙΚ?, ΝΤΟΥΓΚΛΑΣ ΚΟΣΤΑ... ΤΟΥΣ ΛΕΩ ΛΑΧΕΙΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΤΕ ΔΕΝ ΕΠΑΙΖΑΝ ΣΕ ΟΜΑΔΕΣ ΤΥΠΟΥ ΓΙΟΥΒΕ ΕΙΤΕ ΗΤΑΝ ΜΕΤΑΞΥ ΠΑΓΟΥ ΚΑΙ ΕΝΔΕΚΑΔΑΣ (ΚΟΣΤΑ).. ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΔΙΑΨΕΥΣΤΩ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΑΣ ΒΛΕΠΩ ΚΑΛΑ ΦΕΤΟΣ. (ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΑΛΟΝΙΚΑ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ρε παιδιά κανέναν για το κέντρο θα πάρουμε ή θα μαζέψουμε καμιά 15αριά επιθετικούς; Ωραίο μεν αλα ποιος θα τους τροφοδοτεί αν οι αντίπαλοι μάς παίρνουν πάντα τη μάχη του κέντρου ; χαχα Chris il Capo

    ΑπάντησηΔιαγραφή