23 Αυγ 2017

Ρουμπίνιο: Αφού είδαμε τον Μπονούτσι να πηγαίνει στη Μίλαν...

Ενας παίκτης που έχει κατακτήσει πρωταθλήματα και κύπελλα με τη Γιουβέντους χωρίς να έχει παίξει, μίλησε για την πρώην ομάδα του.

Ο Ρουμπίνιο που βρίσκεται πλέον στη Γένοβα, τον αντίπαλο των μπιανκονέρι για τη δεύτερη αγωνιστική ρωτήθηκε από το Tuttojuve. Ξεχωρίζουμε δύο απαντήσεις του. Για τον ανταγωνισμό στη φετινή Serie A και για την περίπτωση του Κλαούντιο Μαρκίσιο.

«Πιστεύω ότι το νέο πρωτάθλημα θα είναι όμορφο και διασκεδαστικό», είπε αρχικά ο Βραζιλιάνο γκολκίπερ. «Η Μίλαν έχει ενισχυθεί με νέους και σημαντικός παίκτης και ο Μπονούτσι θα είναι ο ηγέτης τους», συμπλήρωσε.


Σχετικά με τους υπόλοιπους, είπε: «Η Ρόμα με την άφιξη του Μόντσι έχει ένα καλό σχήμα. Πολλά καλά πράγματα μπορεί να πετύχει και η Ιντερ του Σπαλέτι. Η Νάπολι παίζει στο ίδιο επίπεδο τα τελευταία 3 χρόνια. Ολες οι ομάδες έχουν ενισχυθεί και νομίζω πως μπορούν να ανταγωνιστούν τη Γιουβέντους».

Αφού ο Ρουμπίνιο αποθέωσε τον Μπουφόν και στάθηκε στα μοναδικά επιτεύγματά του, ρωτήθηκε αν πιστεύει πως μπορεί να φύγει (και) ο Μαρκίσιο, σύμφωνα με όσα ακούγονται. Η απάντησή του ήταν: «Αφού είδαμε τον Μπονούτσι να πηγαίνει στη Μίλαν και τον Νεϊμάρ στην Παρί, όλα είναι πιθανά. Δεν μπορώ να πω όμως κάτι για τον Κλαούντιο. Δε γνωρίσω τι συμβαίνει».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου