11 Αυγ 2017

Ο Αλέγκρι δεν κρύβεται και μίλησε όπως νιώθει για τον Μπονούτσι

Ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι μίλησε για τον Μπονούτσι, για τις σχέσεις του με τους παίκτες του και το πώς ο Αντρέα Ανιέλι συνδυάζει την παράδοση με το μέλλον.

Σε νέο απόσπασμα από τη συνέντευξη του προπονητή της Γιουβέντους στη Mediaset, διαβάζουμε την απάντηση του σε ερώτηση που του έγινε για το γεγονός ότι ο Μπονούτσι είναι πλέον στη Μίλαν.

«Με πείραξε πολύ. Ο Λέο θα ήταν ο μελλοντικός αρχηγός της Γιουβέντους, ο άνθρωπος των αποδυτηρίων, αυτός που θα περνούσε στους νέους το τι σημαίνει Γιούβε. Εκανε όμως μια επιλογή. Δεν χρειάζεται να ρίξουμε το φταίξιμο σε αυτό, στη διοίκηση ή στον προπονητή. Δεν φταίει κανείς», είναι τα λόγια του Αλέγκρι, ο οποίος αναφέρθηκε στις σχέσεις που έχει με τους παίκτες του.


«Μου αρέσει να αστειεύομαι και να έχω σχέση με τους παίκτες μου, όχι φιλική, αλλά πάντα με σεβασμό. Δεν υπάρχει τίποτα κακό στο να παίξει ο προπονητής μπάσκετ ή σε μικρά τέρματα με έναν παίκτη του. Η Γιουβέντους έχει το DNA του νικητή και πάνω από όλα υπάρχει απόλυτη πειθαρχία, υπάρχουν κανόνες που πρέπει να τους σέβονται όλοι. Αυτό είναι πολύ σημαντικό για τους παίκτες. Οποιος έρχεται εδώ και είναι παίκτης του 8, καταφέρνει εδώ να γίνει του 9».

Τέλος, σε ερώτηση για τη διοίκηση, ο προπονητής της Γιούβε έκανε ένα σχόλιο για τον Αντρέα Ανιέλι: «Ο πρόεδρος Ανιέλι είναι νέος, έχει σπουδαίες ιδέες και είναι και πολύ καλός στο να συνδυάζει την παράδοση μιας οικογένειας με τις δουλειές της στο εξωτερικό, προκειμένου να μετατρέψει τη Γιουβέντους σε ένα παγκόσμιο brand σε όλα τα επίπεδα».


7 σχόλια:

  1. ξανθη της ευρωπης μας καταντησε ο μικρος κλανιελι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δηλαδή ρε φίλε προτιμούσες να είχαμε κινέζους;

      Διαγραφή
    2. Μεγάλε γύρνα το στο πόλο...

      Διαγραφή
    3. Αδερφέ εσύ δεν πρέπει να την μυρίζεις και πολύ..

      Διαγραφή
    4. Σορρυ ρε παιδιά ενα λάθος έκανα,έτσι όπως είπε "κλανιελι" σκέφτηκα αμέσως πως θα εννοούσε τον ανιελι,δεν φταίω εγώ αν κάποιοι δεν μιλάνε σωστά.

      Διαγραφή
  2. τι λες φιλε κανεις λαθος η ευρωπη δεν εχει ξανθη..αλλα κ παλι ο τυπος ειναι τεραστιος!!!forza juve!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Λάθος να προσβάλει ο οπαδός της Γιούβε τον Αλέγκρι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή