17 Αυγ 2017

Οι εξελίξεις σε τρία μεταγραφικά μέτωπα

Με το θέμα του χαφ να κλείνει με τον Μπλες Ματουιντί, το Sky Italia έκανε ενημέρωσε για τα υπόλοιπα μέτωπα της Γιουβέντους.

Ο Γάλλος χαφ είναι ήδη στο Τορίνο για να ολοκληρώσει την μεταγραφή του στη Γιούβε και οι δημοσιογράφοι του συνδρομητικού καναλιού έδωσαν τα νεότερα για τα υπόλοιπα μεταγραφικά θέματα που απασχολούν τους μπιανκονέρι.

Σε ό,τι αφορά το θέμα του Λεονάρντο Σπινατσόλα, όπως λέει το Sky Italia, η Αταλάντα συνεχίζει να αντιστέκεται αλλά ο διεθνής πλάγιος μπακ πιέζει συνεχώς και η εκτίμηση που υπάρχει είναι ότι τελικά ο Σπινατσόλα όντως θα επιστρέψει στο Τορίνο ένα χρόνο νωρίτερα από το προγραμματισμένο. Αν όντως έτσι γίνει, θα υπολογίζεται ενδεχομένως και για βασικός στη δεξιά πλευρά ενώ θα είναι και μπακ-απ, όποτε χρειαστεί, του Αλεξ Σάντρο αριστερά.


Σχετικά με το θέμα του Κεϊτά Μπαλντέ, το Sky Italia υποστηρίζει ότι η Γιουβέντους δεν ανεβαίνει από τα 20 εκατ. ευρώ (15+5) ενώ η Λάτσιο επιμένει να ζητάει 30. Η συμφωνία θα μπορούσε να βρεθεί στη... μέση αλλά καμία από τις δύο πλευρές δεν υποχωρεί αυτή την στιγμή, με τους δημοσιογράφους να υπογραμμίζουν ότι για τους μπιανκονέρι ο Κεϊτά, με δεδομένο ότι το συμβόλαιο λήγει σε ένα χρόνο, είναι μια ευκαιρία και όχι μια αναγκαιότητα.

Οσο για το θέμα του στόπερ, η Γιούβε, λέει το ρεπορτάζ του Sky Italia, δε θα αγοράσει για να αγοράσει. Οι δημοσιογράφοι του καναλιού εκτιμούν ότι δε θα γίνει επίσημη κίνηση για τον Στέφαν Ντε Φράι της Λάτσιο αλλά οι μπιανκονέρι θα ασχοληθούν μαζί του για να τον αποκτήσουν ως ελεύθερο σε ένα χρόνο, αν επιμείνει στο «όχι» προς την Λάτσιο για ανανέωση.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου