29 Αυγ 2017

Η Ρόμα πήρε τον Σικ, τον παρουσίασε και τον… ξεφτίλισε

Ο τρόπος με τον οποίο παρουσίασε η Ρόμα την μεταγραφή του Πάτρικ Σικ, δείχνει ότι κάτι δεν πάει καλά στη Ρώμη και το γράφουμε σοβαρά.

Είναι από τις περιπτώσεις που δεν χρειάζονται λόγια. Δείτε, απλά, το βίντεο με το οποίο οι τζαλορόσι ανακοινώνουν την μεταγραφή του Τσέχου επιθετικού.


Ακολουθούν οι αλλοπρόσαλλες εικόνες για μια καλή μεταγραφή.
Ελέγχονται οι πληροφορίες θέλουν τον Σικ, μετά την προβολή του βίντεο, να ρώτησε πότε είναι η πρώτη πτήση για Γένοβα.


6 σχόλια:

  1. Τι να πει κανείς,ο σικ πήγε στη ρομα γιατί νόμιζε πως θα ειναι σε ένα πιο σοβαρό κλαμπ απ' την σαμπντορια,που έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στην Ιταλία κλπ κλπ και αυτοί του ανταπέδωσαν με αυτό το ωραίο βίντεο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ούτε η Αναγέννηση Καρδίτσας τέτοια βίντεο. Θεός ο σκηνοθέτης...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. σχεδον 40 μυρια για τον Σικ.οχι ρε φιλε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Βασικά δεν είναι η παρουσίαση του παίχτη αλλά πικάρισμα στην Γιουβε ότι έχασε την παρτίδα. Η μαιμού στον υπολογιστή είναι ο γιουβεντίνος φίλαθλος που κάθε μέρα περίμενε την απόκτηση του παίχτη και χτυπιόταν στους υπολογιστές, το λιοντάρι η Γιουβε που τραγουδούσε ρεμβάζοντας ηλίθια και εγωιστικά, η γκόμενα που σάλταρε μετά την ανακοίνωση του Τότι στην κληρωτίδα το πλούσιο σύστημα της Γιουβε και στο τέλος το λιοντάρι έγινε κατσίκα που χάνει την παρτίδα στο σκάκι και στην μεταγραφή. Μιλάμε για πολύ... cult φαντασία οι τύποι. Πήραν έναν αμφίβολης εξέλιξης παίχτη με... 40 μύρια και πανηγυρίζουν μόνο και μόνο επειδή δεν τον πήρε η Γιουβε η οποία πολύ απλά δεν τον ήθελε τελικά. Αυτά βλέπει ο Μαρότα και γελάει τα βράδια τρώγοντας ποπ κορν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Άλλο ένα παλτό που γλύτωσε η Γιούβε. Την πάτησε η Ρόμα όπως με τον Iturbe. 40 μύρια για έναν παίχτη που έκανε μόνο μια καλή χρονιά. Γι αυτό τα ιταλικά club πάνε κατά διαόλου. Θαυμάζω τις κινήσεις της Μονακό, της Ντόρτμουντ και απορώ με τους παράγοντες των ιταλικών ομάδων (πλην Γιούβε εννοείται).

    Δημήτρης Λάρισα

    ΑπάντησηΔιαγραφή