26 Αυγ 2017

Μια σημαντική είδηση για εκείνους που ψάχνουν εισιτήρια στα ιταλικά γήπεδα

Μία από τις μεγαλύτερες ταλαιπωρίες των οπαδών στα ιταλικά γήπεδα, η Tessera del tifoso, φτάνει στο τέλος της!

Οι αρμόδιοι αποφάσισαν να δουν, έστω και με καθυστέρηση χρόνων, ότι το συγκεκριμένο μέτρο το μόνο που κατάφερνε ήταν να απομακρύνει κόσμο από τα γήπεδα και έτσι αποφασίστηκε, όπως ανακοινώθηκε, η κατάργηση της tessera από την επόμενη σεζόν και η επαναφορά της δυνατότητας για τον οπαδό να αγοράσει εισιτήριο έξω από το γήπεδο.


Σε συγκεκριμένα ματς βέβαια, που οι Αρχές θα θεωρούν ότι είναι υψηλής επικινδυνότητας, το μέτρο θα μπορεί να εφαρμοστεί εκτάκτως αλλά το σημαντικό είναι ότι πάμε προς κατάργηση, όπως είπε και ο πρόεδρος της ιταλικής Ολυμπιακής επιτροπής, Τζιοβάνι Μαλαγκό.

«Νομίζω πως θα υπάρξουν σημαντικά νέα για την επόμενη σεζόν. Σημαντικά και θετικά νέα, με δεδομένη τη βελτίωση της κατάστασης σε σχέση με το παρελθόν», ήταν τα λόγια του.


3 σχόλια:

  1. Λεβέντες όταν έχετε νέα πως μπορούμε να βρούμε εισιτήριο στο Καραισκάκη τον Δεκέμβρη να μας το πείτε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όπως έχουμε πει με απάντησή μας σε προηγούμενο σχόλιο, αν και εφόσον υπάρξει κάτι σχετικό από το ρεπορτάζ θα γραφτεί.

      Διαγραφή
  2. Παλι λαϊβ θα το πω. Ντροπή να έχουμε αυτή την άμυνα! ΝΤΡΟΠΗ!!! ΠΑΡΤΕ ΧΑΦ, ΑΜΥΝΤΙΚΟ ΚΑΙ ΜΠΑΚ!! ΟΧΙ ΧΕΒΕΝΤΕΣ ΕΛΕΟΣ ΘΑ ΓΕΛΑΝ ΜΑΖΙ ΜΑΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή