19 Αυγ 2017

Αν κάποιοι απασχολήσουν τη Γιουβέντους μέχρι να ολοκληρωθούν οι μεταγραφές, θα είναι από τα παρακάτω ονόματα

Τα ονόματα που απασχολούν ή μπορεί να απασχολήσουν μεταγραφικά τη Γιουβέντους από εδώ και πέρα, παρουσιάζει η Tuttosport.

Ο Μπέπε Μαρότα είπε την Πέμπτη ότι όλα μπορούν να συμβούν στις τελευταίες δύο εβδομάδες της μεταγραφικής περιόδου αλλά δε θα είναι κάτι συγκλονιστικό. Οπως και να έχει, η Γιούβε, η οποία ανακοίνωσε την απόκτηση του Μπλες Ματουιντί, είναι στη διεκδίκηση κι άλλων ποδοσφαιριστών και η Tuttosport αναφέρθηκε σε αυτούς...

Ο πρώτος είναι ο Λεονάρντο Σπινατσόλα, τον οποίο η Γιουβέντους θέλει να επαναφέρει από φέτος στο Τορίνο, ένα χρόνο νωρίτερα από ό,τι προβλέπει η συμφωνία με την Αταλάντα δηλαδή, προκειμένου να υπολογίζεται για τα δύο άκρα της άμυνας.

Ενα άλλο όνομα που βρίσκεται από την αρχή του καλοκαιριού στην επικαιρότητα για τους μπιανκονέρι είναι αυτό του Κεϊτά Μπαλντέ. Ο εξτρέμ/επιθετικός της Λάτσιο έχει συμβόλαιο για μόνο ένα χρόνο ακόμη, δεν ανανεώνει, αλλά ο Κλαούντιο Λοτίτο δεν ρίχνει προς το παρόν τις απαιτήσεις του (30 εκατ. ευρώ).

Για τον χώρο της άμυνας η Tuttosport κάνει μια αναφορά στα ονόματα των Σωκράτη Παπασταθόπουλου και Εζεκιέλ Γκαράι, προσθέτοντας όμως ότι φήμες στη Γερμανία κάνουν λόγο για ενδιαφέρον της Γιουβέντους για τον Ζερόμ Μπόατενγκ της Μπάγερν Μονάχου.


Στη συνέχεια, για κάποιο λόγο, η εφημερίδα παρουσιάζει τον Αντρέ Γκόμες. Με την απόκτηση του Ματουιντί η Γιούβε ουσιαστικά κλείνει το κέντρο αλλά η Tuttosport αναφέρεται στον Πορτογάλο χαφ της Μπαρτσελόνα. Πλην του Γκόμες, αναφορά υπάρχει και στον Ενζονζί της Σεβίλλης.

Από εκεί και πέρα, η Tuttosport γράφει το όνομα του 23χρονου πλάγιου μπακ της Πόρτο Ρικάρντο Περέιρα, ο οποίος κοστίζει 25 εκατ. ευρώ, για να κλείσει την παρουσίαση της η εφημερίδα με τους... Κουαδράδο και Στρούτμαν. Για την Tuttosport οι δύο ποδοσφαιριστές μπορεί και να συνδέονται σε μια, ενδεχόμενη, ανταλλαγή ανάμεσα σε Γιουβέντους και Ρόμα.


5 σχόλια:

  1. Πολύ δυνατή η ομάδα φέτος. Την ομάδα που φτάνει σε νταμπλ και αήττητη σε τελικό τσάμπιονς λιγκ δεν την αποσυναρμολογείς αλλά την ρετουσάρεις. Από πρώτα ονόματα φέτος χάσαμε μόνο Μπονούτσι και Άλβες και πήραμε Ντάγκλας Κόστα-Ματουιντί-Μπερναρντέσκι + τους υπόλοιπους. Τόσο απλά. Αν έβλεπα ότι πάνε να ξαναστήσουν την ομάδα από την αρχή θα ανησυχούσα ότι έκλεισε ο κύκλος και θα ξαναδούμε επιτυχίες σε μια 5ετία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μας αρέσει και συμφωνούμε με το σχόλιό σου. Forza Juve!

      Διαγραφή
    2. Συμφωνώ και εγώ μαζί σας απόλυτα.Η ομάδα ενισχύθηκε.Το κενό του Μπονούτσι θα φανεί όμως τη νέα σεζόν,που δε θα υπάρχουν και οι Μπουφόν,Μπαρτσάλι.Για αυτό ας ελπίσουμε να μπορούν να σηκώσουν το βάρος Ρουγκάνι και Καλντάρα.Αλλά πάντα κοιτάμε το φέτος πρωτίστως και νομίζω ότι όλα είναι καλά.Ελπίζω η ομάδα να μην ταρακουνήθηκε απο τις 2 απώλειες και να μην υπάρχει γκρίνια και κακό κλίμα ακόμα απο τον περσυνό τελικό.

      Διαγραφή
  2. Ο Περέιρα της Πόρτο είναι τεράστια παιχτούρα μακάρι να τον αγοράσουν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Σύμφωνα με το sdna ο Αλέγκρι ζήτησε απο τη διοίκηση τον Φαν Ντάικ για να καλύψει το κενό του Μπονούτσι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή