3 Αυγ 2017

Υπάρχουν πιθανότητες να χαλάσει η μεταγραφή του Μπονούτσι στη Μίλαν και ν’ αναγκαστεί να γυρίσει στο Τορίνο

Το σενάριο να επιστρέψει ο Λεονάρντο Μπονούτσι στη Γιουβέντους ακούγεται ακραίο αλλά συγκεντρώνει κάποιες πιθανότητες. Εστω και μικρές.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ -έγκυρης- ιταλικής σελίδας που ασχολείται με τα οικονομικά του ιταλικού ποδόσφαιρου, η Μίλαν αδυνατεί να καταθέσει τις εγγυήσεις για δύο μεγάλες μεταγραφές. Αυτή του Λεονάρντο Μπονούτσι και του Λούκας Μπίλια.

Η ομάδα του Μιλάνου προσπαθεί να πάρει οικονομικές εγγυήσεις από ιταλικές τράπεζες για να γίνουν οι μεταγραφές αλλά συναντά μεγάλες δυσκολίες για να τις πάρει. Οι τράπεζες βλέπουν έναν ισολογισμό στο κόκκινο (αρνητικό) και δεν μπορούν να παραχωρήσουν τα κεφάλαια.

Η τράπεζα που είναι χορηγός της Μίλαν, δεν της έδωσε εγγυήσεις, αποκαλύπτει η σελίδα Calcio e Finanza


Το μεγάλο πρόβλημα που αντιμετωπίζουν οι ροσονέρι είναι πως όλα τα περιουσιακά της στοιχεία είναι υποθηκευμένα και δεν μπορούν να παρουσιαστούν ως εγγύηση για τα απαιτούμενα κεφάλαια που ψάχνει η Μίλαν.


Ο γενικός διευθυντής της Μίλαν Μάρκο Φασόνε, αφού αρχικά επιβεβαίωσε το πρόβλημα, υποστήριξε πως τα απαιτούμενα ομόλογα θα κατατεθούν από τους ροσονέρι μέχρι τις 11 Αυγούστου.

Η ιστοσελίδα Calcio e Finanza, που αποκάλυψε το ρεπορτάζ, υποστηρίζει πως τα πράγματα δεν είναι τόσο απλά. Η τελευταία τράπεζα που γύρισε την πλάτη στους Μιλανέζους είναι η τράπεζα BPM. Και έχει ιδιαίτερη σημασία πως η τράπεζα BPM απέρριψε τις εγγυήσεις της Μίλαν γιατί η συγκεκριμένη τράπεζα είναι μέσα στου χορηγούς της νέας ομάδας του Λεονάρντο Μπονούτσι.

«Κάζο για τις εγγυήσεις των μεταγραφών. Κίνδυνος να χαλάσουν;», διερωτάται η Tuttosport


Το σενάριο να χαλάσουν οι μεταγραφές μπορεί να ακούγεται ακραίο, αλλά τη στιγμή που μιλάμε, είναι πραγματικό. Οπως ακραίο ακουγόταν πως η Μίλαν έδωσε διορία στη Γιούβε για να πάρει τον Μπονούτσι. Να σημειωθεί πως ο Μπονούτσι και ο Μπίλια όχι μόνο δεν έπαιξαν στο ματς για το προκριματικά του Europa League. Ηταν εκτός αποστολής. Ασχετα αν παρουσιάστηκαν στους οπαδούς.


2 σχόλια:

  1. Ειναι δεν είναι αλήθεια, και μόνο ότι γράφεται πως υπάρχει αυτό το πράγμα είναι ridicolo που λένε οι Ιταλοί. Δηλ. ο Μπονούτσι πήγε με ``όνειρα``όπως λέει, σε μια ομάδα που είναι gia ridicolata....
    Chris il Capo

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Να γυρίσει και να απάει δανεικός στην Κάρπι... Στην Γιουβε δεν πρέπει να παίξει θα μας κάνει μπάχαλο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή