26 Αυγ 2017

Η σημαντική διαφορά ανάμεσα στη Γιούβε και τη Σάλκε για τη μεταγραφή του Χέβεντες

Τα τελευταία νέα γύρω από τον Μπένεντικτ Χέβεντες έδωσε ο Τζανλούκα Ντι Μάρτζιο του Sky Italia.

Σύμφωνα με το χθεσινοβραδινό ρεπορτάζ του Ιταλού δημοσιογράφου, το θέμα θα κρατήσει 2-3 μέρες ακόμη αφού δεν υπάρχει αυτή την στιγμή οριστική συμφωνία ανάμεσα στις δύο ομάδες. Το θέμα δεν είναι το οικονομικό, όμως, αλλά η φόρμουλα της μεταγραφής.


Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τον Ντι Μάρτζιο, η Γιουβέντους θέλει να πάρει τον Γερμανό αμυντικό, με τον οποίο έχει συμφωνήσει, με δανεισμό και οψιόν αγοράς ενώ η Σάλκε θέλει να εξασφαλίσει πως θα είναι κανονική μεταγραφή από φέτος ή δανεισμός με ρήτρα υποχρεωτικής αγοράς.


9 σχόλια:

  1. Και μπενατια και χεβεντες γιατί;;;;; Πάρτε Παπασταθόπουλο ή Μανωλά. Ελεος με τον κάθε απίθανο αμυντικό που κυνηγάμε. Μπακ δεξι δεν πήραμε ποτέ. Κατάφερε και πήρε το ιντερακι παιχταρα και η μιλαν τον δικο μας γιουβεντινο και εμείς μείνανε με λιχ και ντε Σιλιό. Απορω ώρες ώρες με τη διοίκηση! FORZA JUVE!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η αλήθεια όπως βλέπουμε εδώ και χρόνια είναι ότι ο Μαρότα ο Παράτιτσι και ο Αλέγκρι δεν ξέρουν από σχεδιασμούς ομάδων. Μας βλέπω ΣΕΡΙΕ Β. lol

      Διαγραφή
    2. Φίλε μου δεν λέω για serie b έλεος το τερμάτησες. Αυτό καταλαβες οτι λέω; Οτι δεν ξέρουν να σχεδιάζουν την ομάδα; Στουραρο, και τα άλλα παλτά δεν μετράνε; Μονο τα λαχεία κοιτάμε; Δυστυχώς ή ευτυχώς πρεπει να ρίχνεις λεφτά πλέον και αν θέλουμε να πρωταγωνιστήσου θέλουμε δυο τρεις προσθήκες στάνταρ σε άμυνα και κέντρο. Σορρυ που έχω διαφορετική άποψη και δεν με νοιάζει μονο το πρωτάθλημα αλλά η κατάκτηση της Ευρώπης!!! FORZA JUVE!!!

      Διαγραφή
  2. Μανωλα...γελανε και οι πετρες,ο Χεβεντες ειναι πολυ πιο σταθερος με λιγοτερα λαθη,χαρακτηρα αθλητη και ποικιλομορφια θεσεων τα τελευταια 3χρονια...ειναι υποτιμημενος λογο ηλικιας και συλλογικης διακρισης(σαλκε)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Σοβαρά τώρα; Ο άλλος είναι αρχηγός της δεύτερης ομάδας της Γερμανίας και ο χεβεντες παιζει στη Σάλκε. Ποιους συγκρίνουμε; Γιατί, επειδη είναι έλληνας είναι χειρότερος δλδ; Ο Μανωλάς ξέρει πολύ καλύτερη μπάλα απο χεβεντες, πιο γρήγορος είναι και πολύ πιο αναπτυξιμος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Οτι πεις...απλα ξεκινα να παρακολουθεις και ματς της ρομα και τις αποδοσης του μανωλα σε ευρωπη και ντερμπι και οχι μονο βιντεακια απο το ΥΤ,επισης δεν ειπα για Ελληνες αμυντικους συγκεκριμενα,καθαρη συγκριση ηταν.Τα στανταρ του μανωλα ειναι μεχρι ρομα και εκει τωρα τελευταια ζοριζεται πολυ,Ολη αυτη η θεοποιηση του εχει γινει απο τις ελληνικες φυλλαδες τα τελευταια δυο χρονια μπας και καταφερνε να παρει ο Ολυμπιακος το 50 της εκατο απο τα λεφτα αν εφευγε για μεταγραφη...ΚΑΙ επισημη προταση για μανωλα κατεθεσε μονο Η ζενιτ,ολα τα αλλα ηταν φημες.Ας πουμε οτι ειναι ενας μετριος προς καλος αμυντικος τιποτα παραπανω μεχρι στιγμης

      Διαγραφή
    2. Φιλέ μου απ τα 16 μονο Ιταλία και Ευρώπη βλέπω. Το οτι μια άμυνα είναι χαλιά δεν φταίει ένας παίχτης πρώτον και δεύτερον ο Μανωλάς παιζει μόνος τ εντελώς και κρατάει την άμυνα στη δεύτερη ομάδα της Ιταλίας. Ασε τα yt και τα έξυπνα. Μπάλα βλέπω και καταλαβαίνω οτι δίπλα στον Κιελινι θα γίνει καλύτερος απο Μπουνουτσι. Αιντε που αν πεις τη γνώμη σου θα έρθουν μερικοί να το παίξουν έξυπνοι με αναφορές σε youtube. Δες εσύ χεβεντες απο yt γιατί μάλλον μο ο εκεί μπορείς να βρεις καλούς αγώνες του!!

      Διαγραφή
    3. προκαλεις γελιο μικρη κρυφογαβριελα...παιζει μονος του?γελαω...μαλλον σου ξεφηγαν οι τελικες αναλυσεις τις ρομα στην αποδοση των παιχτων για Φαζιο και Ρουντιγκερ...ξαναδες ενα προσφατο ματσακι της ρομα με την ιντερ να σου φυγουν και οι απωριες...απο τα 16?αρα εισαι το πολυ 18

      Διαγραφή