29 Αυγ 2017

Η Γιουβέντους απαγορεύει την πώληση εισιτηρίων σε Έλληνες οπαδούς κάνοντας όμως μια εξαίρεση

Η Γιουβέντους έβγαλε την επίσημη ενημέρωση για τα εισιτήρια του αγώνα με τον Ολυμπιακό στις 27 Σεπτεμβρίου στο Allianz Stadium.

Οπως αναφέρεται στην ανακοίνωση, μέχρι τις 31 Αυγούστου τα εισιτήρια θα είναι προς διάθεση, μέσω internet, για τους κατόχους των εισιτηρίων διαρκείας και στη συνέχεια η διάθεση θα γίνει πιο ανοιχτή. Το "ανοιχτή" είναι σχετικό, βέβαια, αφού εκεί μπαίνουν στο παιχνίδι τα Juventus Members και η προτεραιότητα που έχουν.

Το πιο σημαντικό από όλα, πάντως, είναι το γεγονός ότι οι μπιανκονέρι τονίζουν στην ενημέρωση τους ότι είναι απαραίτητο για όλους όσους θέλουν να προμηθευτούν εισιτήριο, να είναι κάτοχοι της tessera del tifoso. Ειδικά για τους Ελληνες οπαδούς που θέλουν να προμηθευτούν εισιτήρια από τη Γιουβέντους, δεν αφορά δηλαδή τους οπαδούς του Ολυμπιακού που θα πάρουν τα εισιτήρια από την ομάδα τους αυτό, τα πράγματα είναι εξαιρετικά... απλά.


Οπως αναφέρει η Γιούβε σχετικά «υπενθυμίζεται ότι απαγορεύεται η διάθεση εισιτηρίων σε οπαδούς ελληνικής εθνικότητας, με εξαίρεση όσους είναι κάτοχοι της tessera del tifoso ή κάτοχοι της Membership card Juventus. Ο,τι από τα δύο κι αν έχουν στην κατοχή τους, θα πρέπει να το έχουν μαζί τους και να το δείξουν την στιγμή της εισόδου στο γήπεδο. Αν υπάρξει αγορά εισιτηρίου από Ελληνα πολίτη χωρίς τα στοιχεία (tessera del tifoso ή Membership card Juventus) που προαναφέραμε, το εισιτήριο θα ακυρωθεί και δεν θα μπορέσει να μπει στο γήπεδο».


7 σχόλια:

  1. Θελω να παω στο ματς με τη σπορτινγκ...χρειάζεται κατι να εχω ελτπς τ εισητηριο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Οχι, αυτή η ανακοίνωση ισχύει μόνο για το Γιουβέντους-Ολυμπιακός.

      Διαγραφή
    2. να ρωτησω κατι για να μπω στο γηπεδο χρειαζομαι τιποτα εγγραφα επειδη ειμαι απο ελλαδα;

      Διαγραφή
    3. Στο γήπεδο, έτσι κι αλλιώς, μπαίνει κάποιος με ταυτότητα ή διαβατήριο.

      Διαγραφή
  2. Γνωρίζεται ποτε θα βγάλει ο Ολυμπιακος τα εισιτιρια με Γιουβέντους προς πώληση στην ιστοσελίδα του;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Οχι, δεν το γνωρίζουμε αλλά ακόμη είναι πάρα πολύ νωρίς. Για οποιαδήποτε εξέλιξη θα υπάρξει άμεση ενημέρωση.

      Διαγραφή