15 Αυγ 2017

Ο Μπονούτσι μιλάει για τη στιγμή που άρχισε η αντίστροφη μέτρηση από τη Γιουβέντους

Ο Λεονάρντο Μπονούτσι ρίχνει στη Γιουβέντους και τον Μασιμιλιάνο Αλέγκρι την ευθύνη για την αποχώρηση του.

Ο νέος αρχηγός της Μίλαν μίλησε στη Gazzetta dello Sport και τόνισε ότι ουσιαστικά ήταν επιλογή των μπιανκονέρι το να αποχωρήσει, αν και ο Αλέγκρι τον χαρακτήριζε «μελλοντικό αρχηγό της Γιούβε» λίγες μέρες πριν πάει στους ροσονέρι.

«Με απασχολεί μόνο η Μίλαν, η Γιούβε είναι στο παρελθόν. Τους ευχαριστώ για ό,τι μου έδωσαν, μαζί τους έγινα ένας από τους καλύτερους αμυντικούς του κόσμου αλλά όταν κάνεις κάποιες επιλογές πρέπει να αναλάβεις την ευθύνη για τις συνέπειες. Η Γιουβέντους και ο Αλέγκρι έκαναν συγκεκριμένες επιλογές την τελευταία σεζόν και εγώ έκανα την δική μου», είπε ο Μπονούτσι.


Οταν του ζητήθηκε να σχολιάσει το «ήταν δική του επιλογή να πάει στη Μίλαν» που είπε πριν λίγες μέρες ο Αλέγκρι. «Σίγουρα οι σκέψεις μου δεν ήταν πλέον αυτές του παρελθόντος, η απόφαση όμως πάρθηκε από κοινού με το κλαμπ, άρα δεν ήταν μόνο δικό μου. Ολα άρχισαν από το Οπορτο αλλά υπήρχαν ήδη κάποια θέματα, λιγότερο σημαντικά βέβαια. Ελπίζω να κάνω με τη Μίλαν ό,τι έκανε ο Πίρλο με τη Γιούβε», είπε.


2 σχόλια:

  1. Σιγά ρε Πίρλο, ξεκαβάλα το καλάμι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τρέλανε μας Λεο. Ο τεράστιος εγωισμός δεν άντεξε την εξέδρα στο Οπορτο και αποφάσισες να φύγεις. Μικροψυχος απέναντι στην ομάδα που σε έκανε με το ζόρι αμυντικό κλάσης, γιατί αν δεν επέμενε ο Κόντε να σε τρώμε στην μάπα και να κάνεις την μία πίτα μετά την άλλη,θα είχες την πορεία της καριέρας του Ρανοκια.
    Βαρυγδουπες δηλώσεις, ελπίζω να μην το γυρίσει σε 3-5-2 ο Μοντέλα για να ξεβραξωθεις...

    ΑπάντησηΔιαγραφή