4 Αυγ 2017

Τι λέει ο γενικός διευθυντής της Μίλαν για το πρόβλημα για τις μεταγραφές Μπονούτσι-Μπίλια

Η ιταλική ιστοσελίδα Calcio e Finanza έφερε στη δημοσιότητα το πρόβλημα της Μίλαν να καταθέσει εγγυήσεις για δυο σημαντικές μεταγραφές της.

Η ουσία του ρεπορτάζ, όπως σας μετέφερε το forzajuve.gr, ήταν οι τράπεζες γυρίζουν την πλάτη στους ροσονέρι και το σημαντικό γεγονός είναι πως ούτε η τράπεζα BPM, σπόνσορας της Μίλαν, δέχτηκε τις σχετικές εγγυήσεις.

Ο γενικός διευθυντής των ροσονέρι Μάρκο Φασόνε μιλώντας στη Mediaset αναφέρθηκε στο γεγονός. «Το βρίσκω περίεργο», είπε αρχικά αναφερόμενος στη διάσταση που πήρε το θέμα. «Κανένας σύλλογο δεν έχει καταθέσει ακόμη τις εγγυητικές. Η προθεσμία λήγεις τις 11 Αυγούστου».


Ο Φασόνε δηλώνει αισιόδοξος, τι θα έλεγε βέβαια σε μια τέτοια περίπτωση, αλλά η Μίλαν δε χρησιμοποίησε τους δύο ποδοσφαιριστές στον αγώνα του Europa League. «Να χαλαρώσουν οι οπαδοί μας. Μπονούτσι και Μπίλια θα αγωνιστούν σύντομα».

Την ίδια ώρα, έμπειρος δημοσιογράφος της La Stampa αναφέρει πως η εγγυητική για τον Μπονούτσι έχει κατατεθεί και θα ακολουθήσει και αυτή του Μπίλια.


5 σχόλια:

  1. Ένα καλοπροαίρετο σχόλιο από ένα φανατικό αναγνώστη σας, ήσσονος σημασίας που άπτεται σε ένα θέμα αισθητικής. Η ιστοσελίδα σας είναι πολύ σοβαρή και έγκυρη, κάνετε πολύ καλή δουλειά. Δεν είναι κάποιο χαζομπλογκ. Σαφώς και η… ζέβρα είναι ένα από τα γιουβεντίνικα σύμβολα, αλλά δεν παύει να παραπέμπει σε κάτι… ανάλαφρο. Καλό θα ήταν για λόγους αισθητικής «σοβαρότητας» (με πολλά εισαγωγικά) να βάλετε κάποιο άλλο σήμα πχ το σήμα της ομάδας ή κάποια φωτογραφία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κάθε πρόταση είναι καλοδεχούμενη. Μην ξεχνάμε πως ήταν, το γράφεις βέβαια, ένα από τα σύμβολα της Γιουβέντους.

      Στο πλαίσιο των αλλαγών που ετοιμάζουμε, θα δεις πράγματα που πιθανόν θα σου αρέσουν περισσότερο.

      Διαγραφή
    2. Εμένα πάλι μου φαίνεται χαριτωμένο (το σύμβολο) και δεν έχω πρόβλημα. Αλλά αφού ετοιμάζετε αλλαγές, με το καλό να έρθουν. Για το Θεό όμως, μην επιστρέψετε στο μαύρο background με λευκά γράμματα (όπως για παράδειγμα είχε το grupppogreco) Δεν διαβάζεται / παλεύεται.

      Διαγραφή
    3. Δεν διαφωνώ απαραίτητα μαζί σου συνάδελφε αλλά σκέψου ότι είναι μια απλή αθλητική διαδικτυακή εφημερίδα με προτίμηση.. δεν είναι επίσημη σελίδα της ομάδας με κανέναν (τυπικό ή άτυπο) τρόπο.. Οπότε για αυτό και δεν με ενοχλεί το εν λόγω Logo που επιλέκτικε..

      Διαγραφή
    4. Δε γίνεται να επιστρέψουμε σε κανένα μαύρο background γιατί δεν είχαμε ποτέ. Το σάιτ από τη μέρα που βγήκε έχει τα ίδια χρώματα. Οπότε δεν «παίζει» κάτι τέτοιο.

      Για τη ζέβρα, φυσικά και υποστηρίζουμε το λογότυπο (εμείς το επιλέξαμε εξάλλου, δεν μας το «φόρεσε» κάποιος) και είπαμε πως θα γίνουν κάποιες αλλαγές. Προς το καλύτερο πάντα.

      Forza Juve!

      Διαγραφή