5 Αυγ 2017

«Η Γιουβέντους υψώνει τοίχος για τον Ντιμπάλα»

Μπροστά στην πρόκληση του φετινού χορού εκατομμυρίων που άνοιξε η μεταγραφή του Νεϊμάρ στην Παρί, βρίσκεται η Γιουβέντους.

Η Μπαρτσελόνα πούλησε τον Βραζιλιάνο στους Γάλλους και θέλει, εκτός από τον να τον αντικαταστήσει, να πραγματοποιήσει μια ηχηρή μεταγραφή. Και για επικοινωνιακούς λόγους.

Το ενδιαφέρον των Καταλανών για τον Πάουλο Ντιμπάλα είναι γνωστό. Τα τελευταία ρεπορτάζ ανέφεραν πως η Μπάρτσα φέρεται να έκανε πρόταση για τον Αργεντίνο άσο (έναν παίκτη που υπέδειξε και ο Μέσι στη διοίκηση).

Η πρόταση ήταν οικονομική (με 90 εκατ. ευρώ ρευστό) ή περισσότερα αλλά σε δόσεις και παίκτες των μπλαουγκράνα ως ανταλλάγματα.


Η διοίκηση της Γιουβέντους, σύμφωνα με την Corriere dello Sport, έχει υψώσει ένα τοίχος ασφαλείας για τον ποδοσφαιριστή της. Ο Ντιμπάλα δεν πωλείται, είναι το μήνυμα που στέλνει ο Μαρότα σε όποιους χτυπούν την μπιανκονέρα πόρτα ενώ ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής λέει πως δε φεύγει, εκτός αν το θελήσει ο σύλλογος.

Το πρωτοσέλιδο του Σαββάτου (5/8) της Corriere dello Sport


Και οι δύο πλευρές έχουν κοινή πορεία. Μια άποψη μπετόν, το υλικό δηλαδή που έχει χτιστεί για το τοίχος που προστατεύει τον Ντιμπάλα στη Γιουβέντους. Απομένει μόνο να δούμε αν θα υπάρξει κάποια ρωγμή και θα γκρεμιστεί το οικοδόμημα. 


1 σχόλιο:

  1. Με 1 κατοστάρικο και 3 καλούς παίχτες της Μπαρτσα που συνολικά θα αντικαθιστούν ποσοτικά την ποδοσφαιρική απώλεια του αργεντίνου δεν θα μας χαλούσε. Προσωπικά ο Ντιμπάλα δεν με ενθουσιάζει. Μου θυμίζει Τζιοβίνγκο. S.J

    ΑπάντησηΔιαγραφή